proidea.hu online termékinformációs katalógus

Infravezérlésű orvosi- és nagykonyhai csaptelepek


2011. január 26.

Kétféle kivitelben, keverőkar nélküli, illetve keverőkaros változatban kerülnek forgalomba

Az új, kimondottan orvosi bemosakodókhoz és nagykonyhai mosogatókhoz fejlesztett infravezérlésű csaptelepek kétféle kivitelben, keverőkar nélküli (előre beállított hőmérsékletű kevert vízre), illetve keverőkaros (hideg-meleg vízre) változatban kerülnek forgalomba.

Mitől más, mitől jobb ez a megoldás?
A hagyományos működésű csapokkal szemben, az új fejlesztésű berendezések használatakor nem kell folyamatosan figyelemmel kísérnünk a kiengedett vízmennyiséget. Nagykonyhai munkák során egy edény, vagy mosogató megtöltésekor értékes perceket vesztegethetünk azzal, hogy a mosogató fölött szobrozva várjuk, amíg az megtelik. A B&K most bemutatott csaptelepeit nyugodtan "magára hagyhatja" a feladat elvégzésekor, csak elindítja a víz folyását, és a kívánt mennyiség után a csaptelep automatikusan elzár. Szintén változást jelent a csaptelepek meghosszabbított kifolyója, ami lehetővé tesz, hogy nagyobb edényeket helyezzünk alá.

A csaptelepek működtetése rendkívül egyszerű és praktikus
Termosztatikus keverő, vagy a csaptelepen található keverőkar segítségével beállított hőmérsékletű vizet kapunk, ha kezünket a beépített infraérzékelő ablak "látómezejében" helyezzük. Abban az esetben, ha az előre beprogramozott időtartam túl hosszúnak bizonyulna, és nincs szükségünk több folyóvízre, helyezzük kezünket ismét az infraérzékelő elé és a vízfolyás leáll. A tartozékként szállított, és a vízkiállásokra szerelt szűrős sarokszelepek állítógombjával a kellő vízmennyiség beállítható. A csaptelepen átfolyó víz mennyisége a mágnesszelep áteresztőképességével megegyezik (25 liter/perc).
Infravezérlésű orvosi csaptelepek Infravezérlésű nagykonyhai csaptelepek
Ha az infravezérlésű csaptelepekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  b&k  csaptelep  infracsap