Hidromasszázs zuhanypanelek a RAVAK kínálatában

Élvezze a masszázsfúvókák hatását és relaxáljon otthona kényelmében

Sokat hallott már a hidroterápiáról és a hidromasszázs-rendszerekről, de eddig úgy gondolt rájuk, mint speciális wellness szolgáltatásokra? Élje át előnyös hatásait a saját otthonában is a RAVAK hidromasszázs zuhany panelekkel!

Hidroterápia és hidromasszázs

A hidroterápia, más néven vízgyógyászat a víz fizikai erejét használja fel a gyógyításra. A hideg és meleg vizes borogatásoktól egészen a hidromasszázs kádak és hidromasszázs zuhanykabinok ergonomikus fúvókáiig széles a skála, melyet alkalmaz. Ugyan az egészséges emberek számára megannyi lehetőséget kínál, az egyes betegségekkel küzdőknek orvosi előírás szerint szabad csak alkalmazniuk. Ennek az az oka, hogy a hidromasszázs csaknem minden szerv működésére hatással van: változik a szívműködés, a vérnyomás, a gyomornedv-, epe- és a vizeletelválasztás, de hatással van az izmok és az idegrendszer állapotára is. Míg a meleg vizes kezelések az erek kitágulását idézik elő, addig a hideg víz hatására ezek összehúzódnak, ahogyan ezt sokan ismerik már a népszerű, vitalizáló és bőrfeszességet elősegítő váltó-vizes zuhanyzások kapcsán. Az érreakciónak tehát nagy szerepe van a vízgyógyászatban, de sosem szabad elfelejteni, hogy ami jót tesz egy egészséges szervezet számára, nem biztos, hogy más állapotban lévő testben előnyös hatást fejt ki! Éppen ezért a lázas állapotok, a menstruáció, illetve a terhesség általában ellenjavallott a hidromasszázs fürdők vagy hosszan tartó és erőteljes hidromasszázs zuhanyzások alkalmával. A többi esetben azonban számos előnyös hatását élvezheti, ha nem csak pár percig, hanem legalább negyed óráig élvezi a hatást.
Galéria
Milyen hatásai vannak a hidromasszázsnak?
Kutatások egész sora támasztja alá, hogy a hideg és a meleg víz, valamint a levegő kombinációjának pozitív hatásai vannak. Nem csak nyugtat vagy éppen frissít, de szabályozza a keringést, növeli az ellenállóképességet és fokozza a test regenerálódását, amely sportos életmódot élők számára is kifejezetten hasznos lehet. Gondoljon csak a kényelmetlen izomlázra!

A hidromasszázs panelek előnye a hagyományos zuhanyzókkal szemben, hogy előnyösen kialakított fúvókái a bőrfelület mélyebb rétegeire is hatnak, ellazítják az izmokat és javítják bennük a vérkeringést. Mivel az ellazult izmok kimozdítják az ízületeket rossz helyzetben rögzült állapotukból, így azok igénybevétele csökken. Az előnyös hatás érvényesül a gerinctartó izmok körül, a fúvókákat a csípőízületre irányítva ellazul a farizom, de az irányított vízsugár jótékonyan hat a lábszárra, térdre és combizmokra is. A hidromasszázs a fokozott keringés által a belső szervekre is pozitív hatással van, így általánosan javul a közérzet.

Ahhoz, hogy a hatás kifogástalan legyen, érdemes ügyelni a vízhőmérsékletre is, hiszen a 38 °C-nál melegebb víz a célra már nem ideális. A vízsugár nyomását se állítsa túl erősre, mert védekező izom-összehúzódásokat eredményez a kívánt ellazulás helyett!
Galéria
Hidromasszázs-rendszerek zuhanyzóba

Sokaknak a kisebb alapterületet foglaló zuhanykabin van a fürdőszobájukban. Ekkor sem kell lemondani a hidromasszázs előnyeiről, ugyanis valamennyi 90x90 cm-nél nagyobb RAVAK zuhanyzó felszerelhető komplex hidromasszázs panellel és akár egy praktikus ülőkével, hogy komfortos relaxáló sarkot lehessen kialakítani.

A RAVAK kínálatában a következő hidromasszázspanelek közül választhat:

Jet Inox
Az egyenes falra szerelhető Jet Inox 3 darab fúvókákkal övezett, kör alakú zónával, a zuhanyfej és a panel felső részében található vízesés funkcióval gondoskodik róla, hogy a zuhanyzás igazi élmény legyen.

Jet Light
A Jet Light a 2016-os év egyik újdonsága volt, azóta sok fürdőszobát tesz kellemesebb hellyé. Az alumínium oszlopon 4 darab fúvóka található, melyek tetszőleges irányba állíthatók, hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki a zuhanyzásból.

Jet Pure
A Jet Pure modell termosztátos csapteleppel, 3 darab fúvókákkal övezett, téglalap alakú zónával, valamint különleges zuhanyfejjel van felszerelve. Az élményt a vízesés funkció is elősegíti. Ha kis fürdőszobával és kisebb méretű zuhanyfülkével rendelkezik (de legalább 90x90 cm-essel), ez az egyenes falra szerelhető hidromasszázs panel garantáltan jó választás lesz az Ön számára!

Jet Glass
A Jet Glass modell üvegfelülete légiesen könnyed megjelenést ad a hidromasszázs panelnek. Nagyméretű zuhanyfejjel, valamint 8 forgatható fúvókával rendelkezik, hogy egész testét alaposan átmasszíroztathassa.

A RAVAK hidromasszázs zuhanypanelek letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
RAVAK hidromasszázs zuhanypanelek

A hidromasszázs panel sokkal többet nyújt, mint egy egyszerű zuhany. Otthoni zuhanykabinjában is élvezheti a masszázsfúvókák simogatását, és kényelmesen lazíthat otthona melegében. Válasszon RAVAK hidromasszázs panelt stílus vagy funkciók alapján, és engedje magát kényeztetni!

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Hidromasszázs panelek, hidromasszázs kabinok
Hidromasszázs panelek, hidromasszázs kabinok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...