proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hatékony áramvédelem Eaton 5S UPS-ekkel


2013. június 14.

Megfizethető áramvédelem a munkaállomások számára

Teljesítmény
 • Az Eaton 5S UPS hatékony áramvédelmet nyújt, akár zavart, elektromos környezetben is. A feszültségingadozások korrekciója automatikusan történik egy automatikus feszültségszabályozó (AVR) megoldással (feszültségnövelő/csökkentő), az akkumulátorok használata nélkül.
 • Az 5S nem csupán akkumulátorral tárolt tápellátást biztosít a berendezések üzemben tartásához áramkimaradás esetén, hanem hatékony védelmet is nyújt a káros hatású túlfeszültségekkel szemben.
Megbízhatóság
 • Az 5S védi a hálózatba kapcsolt berendezéseit az Ethernet, az internet vagy a telefon hálózaton keresztül, "hátsó ajtón át" érkező túlfeszültségekkel szemben.
 • Az 5S rendszeres automatikus akkumulátortesztje segítségével idejében értesülhet az akkumulátorcsere szükségességéről.
 • A könnyen cserélhető akkumulátor segíti a szünetmentes tápegység szervizidejének meghosszabbítását.
Sokoldalúság
 • Az 5S elhelyezhető függőlegesen az íróasztalon vagy az asztal alatt, vagy vízszintesen a képernyő alatt. Kompakt, keskeny kivitelének köszönhetően könnyen elhelyezhető szűk hellyel rendelkező környezetben is.
 • Az 5S HID-kompatibilis USB-aljzaton keresztül képes automatikusan csatlakozni a legáltalánosabb operációs rendszerekhez (Windows/Mac OS/Linux). Az 5S kompatibilis még az Eaton UPS Companion energiagazdálkodási szoftverrel is.
 • Az összes modell tartozéka egy USB kábel és két IEC-IEC kimeneti kábel.
Ideális védelem a következők számára:
 • munkaállomások
 • üzleti telefon
 • hálózati eszközök
 • pénztári terminálok

Az Eaton 5S UPS-ekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Eaton Industries Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14.
Kriszina Palace irodaház
Telefon: +36 1 499 9132
E-mail:
Web: www.eaton.hu
   
   
Eaton iroda
   
Szontág Balázs  
termék marketing vezető +36 30 264 4804
Érdy Fanni
Digital Marketing & Communication Specialist +36 70 523 4726
A Klöckner-Moeller cég neve igen régóta ismert Magyarországon, mint kiváló minőségű, megbízható elektromos és elektronikus ipari készülékek és berendezések gyártója. A német cég 1995-ben Klöckner Moeller Hungaria Kft. néven megalapította kizárólagos tulajdonú magyarországi leányvállalatát. A cég életét azóta a töretlen fejlődés jellemzi. 2008-ban az amerikai Eaton Corporation 100%-ban felvásárolta a Moeller cégcsoportot, ezáltal szakmai befektetőként kizárólagos tulajdonosává vált. A Moeller Electric Kft. hivatalos neve 2010. májustól Eaton Industries Kft.
Márkanevek: Moeller, Eaton
További hírek a Szünetmentes áramforrások termékkategóriában
További hírek az Áramforrások, áramfejlesztők termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Eaton  5S  UPS  szünetmentes  tápegység  áramvédelem