proidea.hu online termékinformációs katalógus

Gustafs Gpod akusztikus meeting pontok


2019. május 26.

A Gpod egységek a privát zóna lehetőségét kínálják

Gustafs Gpod akusztikus meeting pontok

A Gustafs Gpod akusztikus meeting pontok ideálisak az egy légterű, nyíltterű irodákba, ahol szükség lehet egy privát helyre. A zajtól mentes környezetben el lehet vonulni, találkozót lehet szervezni. A Gpod egységek többféle színben, kialakításban kaphatóak, teljesen mobilok, könnyen mozgathatóak, akár irodán belül is.

Az akusztikus fafelületek használata természetes a Gustafs számára, hiszen a fa nyugalmat és harmóniát sugároz. A Gustafs Gpod favázas kialakítása az időtlen minőséget jelenti.

A Gustafs Gpodba való belépéskor, a finom, csúcstechnológiájú mágneses zárószerkezettel kombinált rozsdamentes acél küszöb az első dolog, ami üdvözli Önt.

Gustafs Gpod  - küszöb

A tervezési folyamat során tényleg minden részletre odafigyeltek. A design egyszerű, és egyben erős is. A fa keretből az üvegbe való átmenet zökkenőmentes és szép.

Gustafs Gpod  - a fakeret és az üveg találkozása

A Gustafs Gpod belseje teljesen fából készült, megőrizve akusztikus tulajdonságait. Egyedülálló nano technikával készült, láthatatlan perforációkkal rendelkezik - a kiváló hangminőség érdekében.

Az integrált kerekekkel a Gustafs Gpod könnyen mozgatható, hogy pontos pozicionálást biztosítson, vagy könnyen áthelyezhető legyen bármikor. A Gustafs Gpod ideiglenesen 90 mm-rel megemelhető, hogy villás emelővel is mozgatható legyen. A hosszabb távú mozgatást egy erős, valóban önhordó alváz teszi lehetővé. Ideálisan alkalmazható vásárokon, repülőtereken, egyetemeken.

A Gustafs Gpod számos elrendezési opcióval áll rendelkezésre, a helyzetnek megfelelően.

Gustafs Gpod meeting pont kombinációk

A Gustafs Gpod számos elrendezési opcióval áll rendelkezésre, a helyzetnek megfelelően


Amennyiben a Gustafs Gpod meeting pontról árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az EuroTrend 2000 Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi J. u. 162.
Mobil: +36 30 383 1619
E-mail:
Web: www.femmennyezet.hu
Web: www.famennyezet.hu
Turai János
cégvezető  
   
   
   
Az EuroTrend 2000 Bt. fém álmennyezetek értékesítésével több, mint tíz éve foglalkozik. Ez idő alatt olyan szakértelemre, illetve szaktudásra tett szert, hogy az értékesítés mellett tanácsadóként segítséget nyújt tervezési, kivitelezői kérdésekben és projektekben. Mára Európa több országában többéves, jól funkcionáló együttműködést épített ki cégekkel, amelynek révén több nagynevű gyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. Kisebb volumenű beruházásoktól a több száz négyzetméteres projektekig vállal beszerzést, melyet a jelentősebb referenciái jól példáznak.
Márkanevek: Integra
További hírek az Irodabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Eurotrend  Gustafs  Gpod  akusztikus  meeting  pont  Nano  wood