GENEO® - új dimenzió az ablakgyártásban

Anyagában merevített ablakprofil RAU-FIPRO® high-tech alapanyagból

A GENEO® energetikai szempontból a piacon elérhető 86 mm-es beépítési mélységű profilok közül az egyik legjobb. A GENEO®-val ezért ebben az osztályban a leghatékonyabb ablakok állíthatók elő. A GENEO ablakok megteremtik azt a kényelmet, amire Ön mindig vágyott.

A RAU-FIPRO®, a REHAU által kifejlesztett innovatív szálerősítésű alapanyag maximális stabilitást és torziós szilárdságot, valamint olyan statikai tulajdonságokat biztosít, amelyek acélmerevítés nélkül nem voltak lehetségesek.

A repülőgép gyártás és a Forma 1 után a RAU-FIPRO®-val most az ablakgyártásban is megjelent a szálerősítésű kompozit alapanyag.

A GENEO® profilokból készült ablakok egyedülálló innovációt képviselnek. Meggyőző technikai haladásról adnak tanúbizonyságot, teljesítménybeli jellemzőik pedig messze felülmúlják az eddigi ablakrendszereket.
A befektetés biztos megtérülése a jelenlegi és a közeljövőben várható energiatakarékossági normák teljesítésének, és ezáltal az ingatlan hosszú távú értékmegőrzésének köszönhetően.
Rehau GENEO ablak
Rehau GENEO ablak
Ha a GENEO® ablakokkal kapcsolatban bővebb információt szeretne megtudni kattintson a hír alatti terméksorra, ha árajánlatot szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...