proidea.hu online termékinformációs katalógus

GENEO® - új dimenzió az ablakgyártásban


2010. január 29.

Anyagában merevített ablakprofil RAU-FIPRO® high-tech alapanyagból

A GENEO® energetikai szempontból a piacon elérhető 86 mm-es beépítési mélységű profilok közül az egyik legjobb. A GENEO®-val ezért ebben az osztályban a leghatékonyabb ablakok állíthatók elő. A GENEO ablakok megteremtik azt a kényelmet, amire Ön mindig vágyott.

A RAU-FIPRO®, a REHAU által kifejlesztett innovatív szálerősítésű alapanyag maximális stabilitást és torziós szilárdságot, valamint olyan statikai tulajdonságokat biztosít, amelyek acélmerevítés nélkül nem voltak lehetségesek.

A repülőgép gyártás és a Forma 1 után a RAU-FIPRO®-val most az ablakgyártásban is megjelent a szálerősítésű kompozit alapanyag.

A GENEO® profilokból készült ablakok egyedülálló innovációt képviselnek. Meggyőző technikai haladásról adnak tanúbizonyságot, teljesítménybeli jellemzőik pedig messze felülmúlják az eddigi ablakrendszereket.
 • Az első anyagában merevített ablakprofil rendszer.
 • Gyártásához a csúcstechnológiájú RAU-FIPRO®-t használják fel.
 • Kategóriájában a legjobb energiahatékonyságú profil a passzívház szabványnak is megfelelő ablakokhoz (pl. Uw= 0,73 W/m²K) és az alacsony energiafogyasztású épületekhez (pl. Uw= 1,1 W/m²K).
 • A legkiválóbb hanggátlás acélmerevítés nélkül korábban elérhetetlen értékekkel (üveg 50 dB = Rw,P 47 dB) az 5-ös hanggátlási osztályban - optimális hőszigeteléssel.
 • Betörés elleni biztonság a 3-as ellenállási osztályig. 2-es ellenállási osztály acélmerevítés nélkül - optimális hőszigeteléssel.
 • Jól bevált, sima REHAU felületek, kevésbé hajlamosak a szennyeződésre és könnyen tisztíthatók.
 • Optimális zárónyomás a maximális kényelemért.
 • Nagy méretű elemek karcsú megjelenésű profilokból az optimális szoláris nyereségért, a korszerű építészet jegyében.
 • A befektetés biztos megtérülése a jelenlegi és a közeljövőben várható energiatakarékossági normák teljesítésének, és ezáltal az ingatlan hosszú távú értékmegőrzésének köszönhetően.
 • Rehau GENEO ablak


  Ha a GENEO® ablakokkal kapcsolatban bővebb információt szeretne megtudni kattintson a hír alatti terméksorra, ha árajánlatot szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
   

  Cég
  Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
  Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
  Telefon: +36 23 530 700
  Fax: +36 23 530 707
  E-mail:
  Web: www.rehau.hu
  Lászlófi András
  műszaki tanácsadó - épületgépészet  
     
     
     
     
  A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
  További hírek a Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek termékkategóriában
  További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
  További hírek az Építés termékkategóriában
  Kulcsszavak:  Geneo  REHAU  ablak  ablakprofil  RAU-FIPRO  műanyag  nyílászáró