proidea.hu online termékinformációs katalógus

Szépkorúak számára ajánlott fürdőszobai kiegészítő berendezések a B&K-tól


2010. április 15.

Kényelmes, biztonságos és esztétikus berendezések

Kapaszkodókat, csúszásgátló gumiszőnyegeket és más, a fürdőszobában való biztonságos mozgásunkat elősegítő berendezéseket nem kizárólag mozgáskorlátozottak használhatnak. Sőt! A B&K Kft. szépkorúak számára kínál, olasz gyártótól származó fürdőszobai kiegészítő berendezéseket, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetik a fürdők és vécék otthoni használatát.
A cég termékeik között WC magasítók, egyenes és hajlított kapaszkodók, zuhanyszékek, fürdőkád székek, nyitható oldalú fürdőkádak (besétálós kádak), csúszásgátló gumiszőnyegek egyaránt megtalálhatók.
A kényelmes, biztonságos és nem utolsó sorban esztétikus berendezéseket elsősorban magánszemélyeknek, az otthoni fürdőszobák átalakításához ajánlják, illetve olyan közintézményeknek, ahol a felhasználók köre viszonylag állandó (nyugdíjasházak, idősek otthona, stb.).
Fürdőszobai kiegészítő berendezések szépkorúak számára
Ha a fürdőszobai kiegészítő berendezésekkel kapcsolatban további információt, katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Mosdók felszerelései mozgáskorlátozottaknak termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  fürdőszoba  kiegészítő  szépkorúak  mozgáskorlátozott  kapaszkodó  gumiszőnyeg  wc  magasító  zuhanyszék  fürdőkád