proidea.hu online termékinformációs katalógus

Fal- és élvédő, ütközéselhárító rendszer a B&K Kft. forgalmazásában


2010. október 15.

Ideális megoldás nagy forgalmú helyeken, közintézményekben

A B&K Kft. által forgalmazott fal- és élvédő rendszerek, saroktakaró elemek tartós ütésállóságot kínálnak számtalan stílusban, színben, mintában és kidolgozásban. Ideális megoldást jelenthetnek nagy forgalmú helyeken, közintézményekben, ahol napról-napra rongálódhatnak/szennyeződhetnek a falak a kerekes ágyak, kézikocsik, tolószékek és gyalogos közlekedők miatt. Nem utolsó sorban, ütközéshárítóik nem csak védik, de díszítik is a belső teret.

Fal- és élvédő rendszerek   Fal- és élvédő rendszerek   Fal- és élvédő rendszerek

Fal- és élvédő rendszerek   Fal- és élvédő rendszerek   Fal- és élvédő rendszerek

Mitől jobb, mitől más a B&K Kft. ütközéshárító rendszere?
Neves európai szaklaboratóriumok, több éves fejlesztésének köszönhetően olyan speciális műanyagalapú granulátum született, amely ideális merev, feszített, illetve több anyagból összepréselt profilok extrudálására és különböző keménységű rugalmas burkolati elemek gyártására.

Ütközéshárító profilok igény szerint
A fent említett granulátumokból extrudált termékek fényes és matt felületi kidolgozással kerülnek forgalomba, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. Lehetnek ütésállók, ön-kioltók, savállók, ezzel számos ipari követelményt kielégítve, a gyógyszeripar, a bútorgyártás, az élelmiszeripari raktározás, és az építőipar területén.

A teljesség igénye nélkül…
Tisztatéri ütközéshárító rendszerek
Alsó ütközéshárító rendszerek
Hajlítható ütközéshárító rendszerek
Fali ütközéshárító rendszerek
Széles ütközéshárító rendszerek
Falpanel fogadó csatornák

A B&K ütközéshárító rendszerével kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Burkolati profilok, kiegészítők termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  falvédő  élvédő  ütközéselhárító  B&K