proidea.hu online termékinformációs katalógus

ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázat eredményhirdetés


2012. május 07.

A legjelentősebb díjakat a Creaton tetőcserepekkel fedett tetők kapták

A legjobb tetőfedők 2011. évi munkáját ismerte el a szakmai zsűri az ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázaton, amelynek díjátadásán a magastető szekció kerámiával fedett tetők kategóriájában a Creaton kerámia tetőcseréppel fedett tetők idén ismét a legjelentősebb díjakat vitték el.
A 2011-ben második alkalommal kiírt Creaton Tetőszépségversenyre jelentkezők száma még a tavalyi magas részvételi arányt is felülmúlta: az 550 000 Ft összdíjazású Creaton versenyre 85 pályázat érkezett. A szakmai zsűri döntése alapján a cég 2012. tavaszán ismét 9 szakembert és annak magas színvonalú munkáját nevezte be saját költségén az legrangosabb tetőfedő díjra, az ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázatra.
Itt a tavalyi évhez hasonlóan egy Creaton termékkel fedett és a Creaton Tetőszépségversenyén helyezett tető vitte el a kerámiával fedett magastetők Nívódíját, de a Creatonnal fedett tetők további két különdíjat és négy elismerő oklevelet is kiérdemeltek.

A kerámiával fedett magastetők Nívódíjat a Creaton Tetőszépségversenyén II. helyezését elnyerő Kovács Sándor tetőfedő mester (Túrkeve) vehette át, a XIX. kerületben kivitelezett családi ház tetőkialakításáért, ahol a kettősfedés a Creaton Klassik hódfarkú rézvörös kerámia tetőcserepével készült. A családi ház tervezője Turi Attila.
A Creaton Tetőszépségversenyének I. helyezettje, Pahocsa Kálmán, a Sátán felújított műemlékkastély különleges tetőszerkezetének megújításáért nem csupán kategória díjat és egy kategórián kívüli különdíjat nyert el, de a zsűri az ácsszerkezeten végzett szakmai munkáját az Aranyszekerce vándordíjjal is elismerte. A sátai kastélyra a Creaton Ambiente szegmensvágású, rézvörös kerámia tetőcserepe került. A kastély felújításán Szunyogh László építész dolgozott.
A magastető szekció különdíját kapta Tuli Szilárd, aki a Creaton Klassik hódfarkú tetőcserepét használta a Balatonlellén felújított családi ház fedéséhez.
Kovács Sándor - Családi ház, Budapest
Creaton Klassik, rézvörös kerámia tetőcserép
Pahocsa Kálmán - Műemlékkastély, Sáta
Creaton Ambiente szegmensvágású, rézvörös kerámia tetőcserép
Tuli Szilárd - Családi ház, Balatonlelle
Creaton Klassik hódfarkú kerámia tetőcserép
További négy Creaton kerámia tetőcseréppel fedett tető kivitelezője kapott a munkájáért elismerő oklevelet. Trombitás Zoltán az osztopáni kastély tetőfelújításáért (felhasznált termék: Creaton körszelet vágású hódfarkú kerámiacserép), Virág Zsolt egy Hajdúszoboszlón épített családi ház tetőjéért (felhasznált termék: Creaton egyenes vágású hódfarkú kerámiacserép, építész: Váradi Zoltán), Fürjes István egy egri családi ház tetőkialakításáért (felhasznált termék: Creaton palaszürke engóbozott Domino, építész: Thoma Emőke), valamint Drong György egy piliscsabai családi ház tetőfedéséért (felhasznált termék: Creaton Klassik hódfarkú cserép kettősfedéssel, építész: Horváth Ákos).
Trombitás Zoltán - Műemlékkastély, Osztopán
Creaton körszelet vágású hódfarkú kerámiacserép
Virág Zsolt - Családi ház, Hajdúszoboszló
Creaton egyenes vágású hódfarkú kerámiacserép
Fürjes István - Családi ház, Eger
Creaton palaszürke engóbozott Domino
Drong György - Családi ház, Piliscsaba
Creaton Klassik hódfarkú tetőcserép kettősfedéssel

2012-ben ismét nyáron jelenik majd meg a Creaton Tetőszépségversenyének kiírása, amelyre az ősz végéig várják a legszebb és legjobb minőségben kivitelezett tetőket.

Ha a Creaton Tetőszépségverseny 2012 pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
E-mail:
Web: www.creaton.hu
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Creaton  Év  Tetője  Nívódíj  Pályázat  Tetőszépségverseny  2011  tetőcserép  tetőcserepek  ÉMSZ  Év  Tetője  Nívódíj