ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázat eredményhirdetés

A legjelentősebb díjakat a Creaton tetőcserepekkel fedett tetők kapták

A legjobb tetőfedők 2011. évi munkáját ismerte el a szakmai zsűri az ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázaton, amelynek díjátadásán a magastető szekció kerámiával fedett tetők kategóriájában a Creaton kerámia tetőcseréppel fedett tetők idén ismét a legjelentősebb díjakat vitték el.
A 2011-ben második alkalommal kiírt Creaton Tetőszépségversenyre jelentkezők száma még a tavalyi magas részvételi arányt is felülmúlta: az 550 000 Ft összdíjazású Creaton versenyre 85 pályázat érkezett. A szakmai zsűri döntése alapján a cég 2012. tavaszán ismét 9 szakembert és annak magas színvonalú munkáját nevezte be saját költségén az legrangosabb tetőfedő díjra, az ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázatra.
Itt a tavalyi évhez hasonlóan egy Creaton termékkel fedett és a Creaton Tetőszépségversenyén helyezett tető vitte el a kerámiával fedett magastetők Nívódíját, de a Creatonnal fedett tetők további két különdíjat és négy elismerő oklevelet is kiérdemeltek.

A kerámiával fedett magastetők Nívódíjat a Creaton Tetőszépségversenyén II. helyezését elnyerő Kovács Sándor tetőfedő mester (Túrkeve) vehette át, a XIX. kerületben kivitelezett családi ház tetőkialakításáért, ahol a kettősfedés a Creaton Klassik hódfarkú rézvörös kerámia tetőcserepével készült. A családi ház tervezője Turi Attila.
A Creaton Tetőszépségversenyének I. helyezettje, Pahocsa Kálmán, a Sátán felújított műemlékkastély különleges tetőszerkezetének megújításáért nem csupán kategória díjat és egy kategórián kívüli különdíjat nyert el, de a zsűri az ácsszerkezeten végzett szakmai munkáját az Aranyszekerce vándordíjjal is elismerte. A sátai kastélyra a Creaton Ambiente szegmensvágású, rézvörös kerámia tetőcserepe került. A kastély felújításán Szunyogh László építész dolgozott.
A magastető szekció különdíját kapta Tuli Szilárd, aki a Creaton Klassik hódfarkú tetőcserepét használta a Balatonlellén felújított családi ház fedéséhez.
Galéria
Galéria
Galéria
Kovács Sándor - Családi ház, Budapest
Creaton Klassik, rézvörös kerámia tetőcserép
Pahocsa Kálmán - Műemlékkastély, Sáta
Creaton Ambiente szegmensvágású, rézvörös kerámia tetőcserép
Tuli Szilárd - Családi ház, Balatonlelle
Creaton Klassik hódfarkú kerámia tetőcserép
További négy Creaton kerámia tetőcseréppel fedett tető kivitelezője kapott a munkájáért elismerő oklevelet. Trombitás Zoltán az osztopáni kastély tetőfelújításáért (felhasznált termék: Creaton körszelet vágású hódfarkú kerámiacserép), Virág Zsolt egy Hajdúszoboszlón épített családi ház tetőjéért (felhasznált termék: Creaton egyenes vágású hódfarkú kerámiacserép, építész: Váradi Zoltán), Fürjes István egy egri családi ház tetőkialakításáért (felhasznált termék: Creaton palaszürke engóbozott Domino, építész: Thoma Emőke), valamint Drong György egy piliscsabai családi ház tetőfedéséért (felhasznált termék: Creaton Klassik hódfarkú cserép kettősfedéssel, építész: Horváth Ákos).
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Trombitás Zoltán - Műemlékkastély, Osztopán
Creaton körszelet vágású hódfarkú kerámiacserép
Virág Zsolt - Családi ház, Hajdúszoboszló
Creaton egyenes vágású hódfarkú kerámiacserép
Fürjes István - Családi ház, Eger
Creaton palaszürke engóbozott Domino
Drong György - Családi ház, Piliscsaba
Creaton Klassik hódfarkú tetőcserép kettősfedéssel

2012-ben ismét nyáron jelenik majd meg a Creaton Tetőszépségversenyének kiírása, amelyre az ősz végéig várják a legszebb és legjobb minőségben kivitelezett tetőket.

Ha a Creaton Tetőszépségverseny 2012 pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...