proidea.hu online termékinformációs katalógus

Elektronikusan működtetett zuhanyvezérlő egység a B&K-tól


2015. október 29.

A közösségi víztakarékosság új formája

A B&K Kft. több mint 25 éve elkötelezett híve az energia- és víztakarékos épületgépészeti megoldásoknak. Ennek megfelelően termékválasztékában számos olyan termék megtalálható, ami csökkenti a vízfelhasználást, vagy meggátolja a fölösleges vízelfolyást (víztakarékos aerátorok/perlátorok, "intelligens" programozású piszoár öblítők, vízmentes piszoárok, stb.).
Most olyan elektronikusan működtetett zuhanyvezérlő egységet helyezett forgalomba, ami felépítéséből adódóan sokkal flexibilisebben paraméterezhető, mint az eddig ismert, hasonló feladatokat ellátó, nyomógombos társaik. A BK01505 cikkszámú zuhanyvezérlő egység kedvező árfekvésű alternatívája lehet az ABS funkcióval ellátott, időzített nyomógombos zuhany csaptelepeknek.

A termék működése a következő: a zuhanyzás indítása egy mozgó alkatrészt nem tartalmazó piezo nyomógomb megnyomásával és elengedésével történik. A zuhanyzás csak az időzítő elektronikában paraméterként szabadon beállítható ideig történhet, amely a célszerűség határáig több perc is lehet.
Fontos jellemző, hogy a nyomógomb nem kitámasztható, viszont a zuhanyozás a működési időtartamon belül bármikor leállítható és újraindítható, úgy, hogy az időszámlálás például a szappanozási idő alatt felfüggesztésre kerül, majd a nyomógomb újbóli megnyomásával a folyamat folytatódik a megmaradt időtartamig.
A vandálbiztos kialakításnak és a "kitámaszthatatlan működtetésnek" köszönhetően a termék alkalmas rá, hogy ne csak "hagyományos célközönséget" kiszolgáló vizesblokkokban (kollégiumok zuhanyzói, sportlétesítmények öltözői, stb.), de különleges körülményekkel működtetett közösségi vizesblokkokban is használható legyen. Így például büntetés-végrehajtási intézetek és menekülttáborok esetében is tökéletes választás lehet. Ebben az esetben, ahhoz, hogy a többszemélyes zuhanyozó helyiségekben a zuhanyozás időtartama az összes benntartózkodó emberre vonatkozóan kontrollálható legyen, csak az összes zuhanyvezérlő tápfeszültségének lekapcsolásával oldható meg. Az ismételt visszakapcsolással minden elölről kezdődik. A vízellátás kapcsolhatóságából adódik a lehetőség, hogy épületen belül szintenként a zuhanyozók használati időpontjai akár központilag is beállítható.

Ha az elektronikusan időzített zuhanyvezérlővel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  BK01505  piezo  nyomógomb  zuhanyvezérlő  egység  zuhanyzás  zuhanyzó  zuhanyozó  közösségi  vizesblokk  mosdók  zuhany  csaptelep