EJOT Iso-Bar homlokzathorgony

Hőhídmentes megoldás közepesen nehéz, illetve nagyobb súlyú épületkiegészítők rögzítéséhez hőszigeteléssel ellátott falakra

Az Iso-Bar egy műszaki engedéllyel rendelkező homlokzathorgony, amely egy speciális kompozit, rozsdamentes, metrikus menettel ellátott szárból és egy tömítőelemből áll. Az Iso-Bar széleskörűen alkalmazható, professzionális rögzítőelem, mindenféle épületkiegészítőhöz: árnyékolók, előtetők, korlátok, rácsok, klímakonzolok. stb.

Az injektált ragasztóhabarcsos beépítéssel feszítésmentesen rögzül akár betonban, akár üreges- vagy tömör téglában. A hőtechnikai elválasztó megoldásnak köszönhetően az Iso-Bar homlokzathorgony hőhídhatása rendkívül alacsony. A készletben szállított EPDM tömítés pedig garantáltan biztosítja a rögzítési pontok tartós nedvesség elleni szigetelését. A készlet része az intelligens szerelőszerszám, ami egyben telepítő-, központosító- és tengelyirányú pozicionáló eszköz is. Biztosítja továbbá a homlokzati hőszigetelő rendszer zárórétegének központosított bemarását, majd a ragasztóhabarcs megszilárdulásáig központi helyzetben tartja a menetes szárat.

A beépítési pozíciónak megfelelően az Iso-Bar szokványos szerszámokkal (fémfűrész, sarokcsiszoló) a megfelelő méretre vágható.

Az alábbi videóban megtekintheti az EJOT Iso-Bar homlokzathorgony szakszerű alkalmazását.Ha az EJOT Iso-Bar homlokzathorgonnyal kapcsolatban bővebb információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni az EJOT Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Szigetelések rögzítőelemei
Szigetelések rögzítőelemei
Kötőelemek, dübelek
Kötőelemek, dübelek
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
Rögzítéstechnika
Rögzítéstechnika
Szigetelések
Szigetelések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...