proidea.hu online termékinformációs katalógus

EJOT Iso-Bar homlokzathorgony


2019. február 07.

Hőhídmentes megoldás közepesen nehéz, illetve nagyobb súlyú épületkiegészítők rögzítéséhez hőszigeteléssel ellátott falakra

Az Iso-Bar egy műszaki engedéllyel rendelkező homlokzathorgony, amely egy speciális kompozit, rozsdamentes, metrikus menettel ellátott szárból és egy tömítőelemből áll. Az Iso-Bar széleskörűen alkalmazható, professzionális rögzítőelem, mindenféle épületkiegészítőhöz: árnyékolók, előtetők, korlátok, rácsok, klímakonzolok. stb.

Az injektált ragasztóhabarcsos beépítéssel feszítésmentesen rögzül akár betonban, akár üreges- vagy tömör téglában. A hőtechnikai elválasztó megoldásnak köszönhetően az Iso-Bar homlokzathorgony hőhídhatása rendkívül alacsony. A készletben szállított EPDM tömítés pedig garantáltan biztosítja a rögzítési pontok tartós nedvesség elleni szigetelését. A készlet része az intelligens szerelőszerszám, ami egyben telepítő-, központosító- és tengelyirányú pozicionáló eszköz is. Biztosítja továbbá a homlokzati hőszigetelő rendszer zárórétegének központosított bemarását, majd a ragasztóhabarcs megszilárdulásáig központi helyzetben tartja a menetes szárat.

A beépítési pozíciónak megfelelően az Iso-Bar szokványos szerszámokkal (fémfűrész, sarokcsiszoló) a megfelelő méretre vágható.

Az alábbi videóban megtekintheti az EJOT Iso-Bar homlokzathorgony szakszerű alkalmazását.Ha az EJOT Iso-Bar homlokzathorgonnyal kapcsolatban bővebb információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni az EJOT Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 16.
Telefon: +36 24 519 360
E-mail:
Web: www.ejot.hu
Gellér Ákos
üzletágvezető - THR rögzítésvezető +36 30 206 8344
   
   
Az 1996-ban alapított EJOT Hungaria Kft. elsődleges feladatának tekinti az építőipari cégek kiváló minőségű kötőelemekkel – önfúró és önmetsző csavarokkal, szegecsekkel, dübelekkel - történő kiszolgálását. Ez kollégáik 22 éves szakmai tapasztalatával ötvözve nagymértékben hozzájárul partnereik minőségi munkavégzéséhez, sikereihez, és az eredményes együttműködéshez.
Kulcsszavak:  EJOT  Iso-Bar  homlokzathorgony  hőhídmentes  rögzítés  homlokzati  hőszigetelés  rögzítéstechnika