proidea.hu online termékinformációs katalógus

Egy, kettő és hárommedencés MIRANIT mosdópultok


2009. szeptember 10.

Rendkívül alkalmasak falfülkékbe építhető mosdópultok kialakításához

MIRANIT mosdópultok

A B&K Kft. mosdópultjai műgyantakötésű ásványi anyag MIRANIT-ból, fehér - vagy adott színskáláról választott - színben készülnek. A gyártási technológiából és a felhasznált anyagból adódóan a termékek sarokkialakításai minimálisan 2 mm rádiusszal készülhetnek, ennek köszönhető letisztult formaviláguk. A polírozott felület ütés, súrlódás és kopásálló, valamint jó lúg és saválló képességű, illetve a nem rendeltetésszerű használatból adódó, esetleges felületi sérülések a speciális technológiának köszönhetően a helyszínen, gyorsan és egyszerűen javíthatóak. A formázott hátoldal beépített konzolokkal és rögzítési furatokkal rendelkezik. A szifon és a leeresztőszelep nem tartozéka a terméknek. A miranit mosdópultokat elsősorban igényes irodaépületek, bevásárlóközpontok, valamint szállodák, repülőterek, pályaudvarok mosdóhelyiségeibe ajánlják, de kedvező árfekvésük miatt akár otthoni fürdőszobák kialakításához is ideálisak lehetnek.

 • Esztétikus kialakítás
 • Tartós kivitel (ütés, karc és kopásálló a felület)
 • Könnyen tisztítható, higiénikus forma

 • Egy, kettő és hárommedencés MIRANIT mosdópult variációk

  Ha a MIRANIT mosdópultokkal kapcsolatban információt szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
   

  Cég
  Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
  Telefon: +36 29 413 553
  Fax: +36 29 413 535
  E-mail:
  Web: http://www.bandk.hu
  Web: http://www.nyilvanoswc.eu
  Varga Gábor Zoltán
  marketing manager +36 30 385 9971
     
     
     
     
  A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
  További hírek a Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok termékkategóriában
  További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
  További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
  Kulcsszavak:  miranit  mosdópult  higiénis  medencés  egy  kettő  három  B&K  műgyantakötés  ásványianyag