Smart City töltőrendszerek az Ecogarden Kft. kínálatában

Egyszerű, duplex és multiprodukt kútoszlopok hagyományos, valamint alternatív üzemanyagokra specializálva

Új időszámítás kezdődött az elektromos autók piacra kerülésével. A városoknak az információtechnológiai fejlődéssel nem könnyű lépést tartani, egy modern településtől azonban elvárható, hogy lakosait és az oda látogató turistákat mindig aktuális információkkal lássa el.

Smart City töltőrendszerek
Smart City töltőrendszerek
Galéria


A Smart City információs és elektromos töltőrendszerek a Digital Signage technológia segítségével képesek a felmerülő fogyasztói információs szükségleteket kielégítő környezetbarát és okos várost teremteni.

Az intelligens iGes eszközök és szoftverrendszer főbb funkciói:

Elektromos járművek, illetve eszközök töltése:
A töltőoszlopok egyszerre akár két elektromos jármű és egy kisebb elektromos eszköz töltésére is képesek. A csatlakoztatott elektromos hajtású jármű akkumulátorának 80%-os töltöttségi szintjének eléréséhez - akkumulátortól függően - 1-3 óra töltési idő is elegendő.

Útvonaltervezés:
Az eszközök segítségével a városba érkező vendégek útvonalat tervezhetnek a helyi nevezetességekhez (POI pontokhoz), hivatalokhoz és a közlekedési csomópontokhoz. A megjelenített várostérképen, opcionálisan kiemelhetők a taxiállomások, éttermek, hotelek, turisztikailag fontos helyek és szupermarketek.

Tömegközlekedési információk
A helyi lakosok és a turisták egyaránt könnyedén, átláthatóan tájékozódhatnak a helyi és helyközi tömegközlekedési menetrendekről és jegyárakról.

További háttér lehetőségek:
  • Hírportál, eseménynaptár és turisztikai támogatás
  • Közérdekű információk
  • Szavazás, közvélemény kutatás
  • Reklámozás
  • Közterületi WI-Free (A helyi lakók és a turisták egy úgynevezett captive-portálos megoldás segítségével regisztrálják magukat a rendszerben, melyet követően korlátozott Wifi eléréshez jutnak, mely korlátozás beállítástól függően kiterjedhet felhasználási idejükre, sávszélességükre, illetve a látogatható oldalakra.)
Ismerve az iparág igényeit, az Ecogarden Kft. partnereit biztosítja, hogy az általuk forgalmazott kútoszlopok gyártása kivétel nélkül - csak és kizárólag - első osztályú anyagok felhasználásával történik. Minden esetben teljes körű, integrált megoldásokat kínálnak ügyfeleik részére. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott termékek között egyaránt megtalálhatók lesznek az egyszerű, duplex és multiprodukt kútoszlopok tömlővisszahúzással, vagy anélkül, hagyományos-, valamint alternatív üzemanyagokra specializálva, a vevői igényeknek megfelelően.

Smart City töltőrendszerek
Smart City töltőrendszerek
Galéria


A Smart City töltőrendszerek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Ecogarden Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.b

A hírben szereplő termékek

 
Smart City töltőrendszerek

A Smart City töltőoszlopok egyszerre akár két elektromos jármű és egy kisebb elektromos eszköz töltésére is képesek. A járművek akkumulátorának 80%-os töltöttségi szintjének eléréséhez - akkumulátortól függően - 1-3 óra töltés is elegendő. Ezek az információs és elektromos töltőrendszerek a Digital Signage technológia segítségével képesek a felmerülő fogyasztói információs szükségleteket kielégítő környezetbarát és okos várost teremteni. A termékek között egyaránt megtalálhatóak az egyszerű, duplex és multiprodukt kútoszlopok tömlővisszahúzással, vagy anélkül, hagyományos, vagy alternatív üzemanyagokra specializálva, a vevői igényeknek megfelelően.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Üzemanyagtöltő állomások, elektromos töltőállomások
Üzemanyagtöltő állomások, elektromos töltőállomások
Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései
Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...