proidea.hu online termékinformációs katalógus

East csaptelepek, öblítők és szaniterek a B&K Kft. termékkínálatában


2012. július 27.

Rozsdamentes, vandálbiztos termékcsalád

Az East termékcsalád aprólékos tervezői munkán és több éves szakmai tapasztalaton alapuló, megbízható és minden igényt kielégítő eszközöket egyesít. Legyen szó infravezérlésű csaptelepekről, időzített-nyomógombos csaptelepekről, esetleg nyomógombos WC- és pissoir öblítőkről, vagy vandálbiztos rozsdamentes szaniterekről (WC-k, pissoirok), az újdonságok minden felhasználó számára megfizethető és megbízható megoldást biztosítanak.
Ha az East termékcsaláddal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  East  csaptelepek  öblítők  szaniterek  B&K