Újabb Creaton mega-méretű rugalmas hornyolt tetőcserép

A RAPIDO tetőcserép egyesíti a tradíciót és a technikát

RAPIDO színspektrum
RAPIDO színspektrum
Galéria
A RAPIDO a hagyományokat és a technikát tökéletes kettős bordájú hornyolt cserépben egyesíti, amely rendkívül gazdaságos, robusztus, természetes és kiegyensúlyozottan szép. Az első, 1881-ben iparszerűen gyártott cserép arányait napjainkban a legmodernebb eljárásokkal fejlesztik tovább. Ennek eredménye a RAPIDO-ra jellemző markáns, egészen eredeti hatású fény-árnyék hatás. Ez a hagyományos szépség és funkcionalitás, amely évtizedeken át gyönyörködtet, a RAPIDO-nál különösen gazdaságos nagy formátummal van kombinálva.
RAPIDO hornyolt tetőcserép
RAPIDO hornyolt tetőcserép
Galéria
Az eredmény a mindössze 8,1 db/m² cserépszükséglet és a kimagasló biztonság egy olyan technikának köszönhetően, amely gyors fektetést tesz lehetővé és egyúttal csökkenti a cserépszükségletet.
A jellegzetes hornyolási technika mellett a hátoldali támasztóbordák és három akasztófül gondoskodik a biztonságos tartásról. Az esőálló szeglyuk segítségével a RAPIDO biztonságosan rögzíthető, míg a fejhoronyrész nagy eltolási tartománya minden tetőfedésnél maximális rugalmasságot biztosít.
Önmagukért beszélnek a biztonsággal kapcsolatos előnyök is: a kettős oldalhornyolás a magas gerincekkel, a bordázott felület és kondenzvízbordák maximális esővíz elleni védelmet biztosítanak.
A RAPIDO rendkívüli megbízhatósága és feltűnő szépsége a CREATON-csúcstermékek összes jellemzőjével és nagyon jó ár-értékaránnyal párosul. Ezek a Lenti gyárban a legmodernebb hightech-eljárással gyártott cserepek tökéletes minőséget és nagy értékállóságot garantálnak. Természetes agyagból készült termék, amely évtizedekig örömet szerez az építtetőnek – abszolút színtartó és tökéletesen ellenáll a fagynak, napsugárzásnak vagy hőségnek.
A RAPIDO tetőcseréppel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a termékképre, ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától használja az Információkérés gombot.

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...