proidea.hu online termékinformációs katalógus

Újabb Creaton mega-méretű rugalmas hornyolt tetőcserép


2009. július 07.

A RAPIDO tetőcserép egyesíti a tradíciót és a technikát

RAPIDO színspektrum
A RAPIDO a hagyományokat és a technikát tökéletes kettős bordájú hornyolt cserépben egyesíti, amely rendkívül gazdaságos, robusztus, természetes és kiegyensúlyozottan szép. Az első, 1881-ben iparszerűen gyártott cserép arányait napjainkban a legmodernebb eljárásokkal fejlesztik tovább. Ennek eredménye a RAPIDO-ra jellemző markáns, egészen eredeti hatású fény-árnyék hatás. Ez a hagyományos szépség és funkcionalitás, amely évtizedeken át gyönyörködtet, a RAPIDO-nál különösen gazdaságos nagy formátummal van kombinálva.
RAPIDO hornyolt tetőcserép
Az eredmény a mindössze 8,1 db/m² cserépszükséglet és a kimagasló biztonság egy olyan technikának köszönhetően, amely gyors fektetést tesz lehetővé és egyúttal csökkenti a cserépszükségletet.
A jellegzetes hornyolási technika mellett a hátoldali támasztóbordák és három akasztófül gondoskodik a biztonságos tartásról. Az esőálló szeglyuk segítségével a RAPIDO biztonságosan rögzíthető, míg a fejhoronyrész nagy eltolási tartománya minden tetőfedésnél maximális rugalmasságot biztosít.
Önmagukért beszélnek a biztonsággal kapcsolatos előnyök is: a kettős oldalhornyolás a magas gerincekkel, a bordázott felület és kondenzvízbordák maximális esővíz elleni védelmet biztosítanak.
A RAPIDO rendkívüli megbízhatósága és feltűnő szépsége a CREATON-csúcstermékek összes jellemzőjével és nagyon jó ár-értékaránnyal párosul. Ezek a Lenti gyárban a legmodernebb hightech-eljárással gyártott cserepek tökéletes minőséget és nagy értékállóságot garantálnak. Természetes agyagból készült termék, amely évtizedekig örömet szerez az építtetőnek – abszolút színtartó és tökéletesen ellenáll a fagynak, napsugárzásnak vagy hőségnek.

A RAPIDO tetőcseréppel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a termékképre, ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
E-mail:
Web: www.creaton.hu
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  creaton  rapido  tetőcserép  tető  cserép  hornyolt  sajtolt  mega