proidea.hu online termékinformációs katalógus

CONSTRUMA Újdonságdíjas Creaton tetőcserép


2009. március 26.

BALANCE - természetes, színtartó és értékálló tetőcserepek

CONSTRUMA Újdonságdíjas BALANCE tetőcserepek
CONSTRUMA Újdonságdíj
Ha első osztályú minőséget óhajt, akkor a tetőtervezés során legyen bizalommal a legrégibb, legtermészetesebb és ennek következtében a legjobb nyersanyaghoz a világon: az agyaghoz. Ez a 100%-ban természetes és értékes ásványi anyag olyan természeti kincs, amelyet évezredek óta használnak. Annak, hogy ma is abszolút vonzó és korszerű, megvannak az okai. Az agyag a betonnal ellentétben szabályozza a páratartalmat, ezzel tehermentesíti a tartószerkezetet és egyúttal nagyon értékálló. Ehhez jön még a nagyfokú színtartás, amelyet csak ez a tiszta nyersanyag biztosít: csak a kiváló minőségű, érintésmentes égetési eljárás hatására jönnek létre azok a felületek és színek, amelyek egy életre szólóan gondoskodnak az agyag tetőcserép intenzív és változatlan megjelenéséről. Erről épp a tetőnél nem szabad lemondani, mivel évtizedekig örömét lelheti benne. A tisztán kerámia tetővel Ön műanyagtól, bádogtól vagy betontól mentesen építésfizikai szempontból optimális klímát élvezhet. Alapanyagként csak a legkiválóbb agyagot használjuk, a víz adja meg a formát, a levegő szárítja ki és az 1000 fok feletti tűz égeti ki a cserepet abszolút ellenállóképessé. Egyetlen más építőanyag sem nyújt ilyen hamisítatlan értéket.
A BALANCE-szal a tetőkialakítás gazdaságossági és formatervezési szempontból teljesen új dimenziói tárulnak fel. A legmodernebb hightech-eljárásokkal tökéletes minőségben gyártjuk ezt a nagyszerű cserepet. Ennek következtében a CREATON ismét mértéket szab a tetőcserepek fejlesztésében e nagyszerű cserépmodell modern gyártósorával. A CREATON egy olyan, kb. 8,5 db/m2 anyagigényű cserepet kínál, amely nem csak példás minőségű és feltűnően szép, hanem az ár-/teljesítményviszony tekintetében is mértékadó: a kiváló minőség és a különleges design mellett a gazdaságos fektetés és a kiérlelt hornyolás technikának köszönhető maximális biztonság gondoskodik a tetőfelület tartós értékállóságáról és a BALANCE-ot igazi "néptermékké" teszi.
A nemes színváltozatokat természetesen a híresen szigorú CREATON minőségstandard szerint kínáljuk; az engóbok nemes selyemfényével és a durvakerámiánál egyedülállóan sima, maximálisan karcolás- és ütésálló felületével.
Szükséges megemlíteni, hogy a gyors fedést elősegíti a termék méretéhez képest magas eltolhatósági tartomány is: a fedési hosszúság 405-430 mm, míg a fedési szélesség 270-275 mm között változtatható.
A Balance további előnye, hogy egyedi kialakítása (kettős horonnyal biztos vízelvezetés) révén már meglehetősen alacsony, 12 fokos tető hajlásszögtől alkalmazható. Ennek révén biztosított, hogy bármely stílusú (alacsony hajlásszögű mediterrán hatású vagy magas hajlásszöggel bíró hagyományos lakóépületek, társasházak) épülethez problémamentesen felhasználható.
A termék széles spektrumú alkalmazhatóságát elősegíti a széles színválaszték (téglavörös, rézvörös, barna, palaszürke, fekete, természetes vörös tarkára égetett és toskana), amely közül mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbb típust. Mindezt gazdaságosan, biztonságosan és szépen - 50 év garanciával.

Kapcsolódó hír
CONSTRUMA 2009

A BALANCE tetőcseréppel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a termékképre, ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
E-mail:
Web: www.creaton.hu
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  construma  újdonságdíj  tetőcserép  balance