proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ceresit Easy for You vízbázisú szaniter szilikon


2012. július 26.

Rendkívül egyszerű felhasználás 5 év penészállósági garanciával

Az Easy for You szilikon rendkívül egyszerű alkalmazási tulajdonságaival gyorsan, egyszerűen, kényelmesen megújíthatja otthonában a kád, mosdó, zuhany körülötti hézagok szaniter tömítését.

Jelen termék használatával garantálják, hogy legalább 5 évig nem jelenik meg a penész a felújított felületeken. A penészállósági garancia magán felhasználásra vonatkozik. A garancia értelmében, számla ellenében, csereterméket biztosítanak, amennyiben a penész 5 éven belül újra megjelenik.
Tulajdonságok:
 
vízbázisú
fehér színben kapható
könnyen elsimítható
könnyen adagolható
könnyen eltávolítható
szagmentes
hőállóság -50°C - 120°C

Alkalmazás:
A régi szilikont (ha van) maradéktalanul, gondosan távolítsa el.
A tubus/kartus hegyének levágása után a szilikont nyomja bele a csatlakozási hézagba.
Vizes ujja segítségével a szilikon felszínét simítsa el.
Egy vizes szivacs vagy rongy segítségével a felesleges anyagot le tudja törölni a felületről.
Sima vízzel, a kézről, ruházatról, száradás előtt a maradék anyag kényelmesen eltávolítható.
Az így felvitt szilikon 24 óra elteltével teljesen vízálló. Ezen időtartam alatt a vegyszeres tisztítás is kerülendő a felületen.
A Ceresit Easy for You szilikon letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6.
Telefon: +36 1 372 5555
Fax: +36 1 209 1543
E-mail:
Web: www.cimsec.hu
Web: www.ceresit.hu
Husz Máté
  +36 30 816 2202
   
   
   
   
A Henkel Magyarország Kft. – jogelődjeivel együtt – 1987 óta működik Magyarországon. Tulajdonosa a bécsi székhelyű Henkel Central Easten Europe. A vállalat hazánkban három üzleti területen folytatja tevékenységét: Laundry & Home Care, Beauty Care és Adhesive Technologies.
A Laundry & Home Care üzletág olyan jól ismert és nagyrészt piacvezető márkák értékesítésével foglalkozik, mint a Biopon, a Persil és a Tomi mosószerek, a Silan öblítő, illetve a takarítószerek közül a Bref, a Clin, a Sofix, és az Opti.
A Beauty Care üzletág a haj-, test- és szájápolás területén kínál kiváló, népszerű világmárkákat, ezek többek közt a Fa, a Palette, a Syoss, a Taft, és a Vademecum. Professzionális felhasználásra készülnek a Schwarzkopf Professional fodrászati termékek.
Az Adhesive Technologies üzletág egyrészt lakossági és szakipari ragasztóanyagokat kínál irodai, barkács és építési területekre (Ceresit, Cimsec, Pattex, Pritt, Thomsit), másrészt ipari felhasználáshoz forgalmaz ragasztó, tömítő és felületkezelő anyagokat, illetve technológiákat (Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson, Aquence).
A Henkel Magyarország Kft. jelenleg két gyárban folytat termelést.
Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószereket állítanak elő. A Henkel gyár a vállalat közép-kelet-európai régiójának egyik legjelentősebb ellátó központja.
2012-ben zöldmezős beruházással épült meg a Komárom-Esztergom megyei Környén a Henkel új ragasztógyára, ahol jelenleg vizes bázisú és elektronikai ragasztóanyagok készülnek.
A Henkel magyarországi központja Budapesten található.
Márkanevek: Ceresit, Cimsec
További hírek a Tömítő masszák, tömítő profilok, hézagszigetelések, hőszigetelő keretek termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Henkel  Ceresit  szilikon  szaniter  penészgátló