proidea.hu online termékinformációs katalógus

A bordbar átalakította az autentikus repülőgép szervízkocsikat különleges, időtlen bútordarabokká


2016. január 04.

Modern, több funkciós, lényegre törő formavilágú, különböző enteriőrökhöz jól illeszkedő tároló bútorok

A szervízkocsik már évtizedek óta szorosan kapcsolódnak a repülőgépek világához

A szervízkocsik már évtizedek óta szorosan kapcsolódnak a repülőgépek világához. De a földön is egyre több helyiségben elengedhetetlenek már.

A Red Dot design díjjal kitüntetett, különleges bordbar irodai bútorral bővíti választékát a melegburkolatairól ismert Top Trade Kft. Az utasszállító repülőgépekről ismerős fedélzeti szekrényekből ikonikus dizájn berendezési tárgyat készítő német cég, a Bordbar Design Gmbh fiatal tervezői modern, több célú és a legkülönbözőbb enteriőrökhöz, felhasználási területekhez jól illeszkedő, trend teremtő mobiliát formáltak.

A számos innovatív dizájnnal rendelhető új vagy eddig repülőgépeken használt és kézzel felújított „világjárt” darabok sokféle módon berendezhetők, felszerelhetők és lehetőség van egyedi, személyre szabott dizájnok megvalósítására is.

A bordbarok kínálatát RAL színekben pompázó cube szekrényekkel és ötletes kiegészítőkkel - az iPhone dokkolótól, a Nespresso tartón át, az asztali fociig - együtt is kínálja a gyártómű.
 
A forma maradt az abszolút lényegesre redukálva: tiszta funkció
A bordbar szekrényeket jobban megismerheti, ha a hír alatti logóra vagy terméknévre kattint. Amennyiben árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Top Trade Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A bordbar szervízkocsik időtlen bútordarabok
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 383 2131
Telefon: +36 1 221 8926
Fax: +36 1 383 2935
E-mail:
Web: www.burkolatok.hu
Palásti Zsuzsa
  +36 30 627 9361
   
   
   
   
A Top Trade Export-Import Kft. 1990-ben alakult, elsősorban közületi célra szánt, minőségi padlóburkolatok (padlószőnyeg, szőnyegpadló, gumi, pvc), sportburkolatok, gumipadlók, gumiburkolatok, szennyfogó szőnyegek, szőnyegalátétek, vinil és textil tapéták importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. A cég beszállítói nagy múltú, rangos európai cégek. A Top Trade minden termékcsoportban igyekszik valami különlegeset nyújtani megrendelőinek.
Márkanevek: Amtico, Altro, Flotex, Upofloor, Ege, Vescom, Mondo, Interfloor, Nuway, PERGO
További hírek az Irodabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  bordbar  repülőgép  szervízkocsi  irodabútor  szekrény  box  cube