proidea.hu online termékinformációs katalógus

BIOROCK kompakt szennyvíztisztító berendezés, a Pureco Kft. új termékcsaládja


2013. április 19.

Háztartási és kommunális szennyvizek tisztítására kifejlesztve

A forradalmian új és egyszerű BIOROCK-S sorozat 5, 10 és 15 személy igényeit kielégítő, kompakt rendszer. Párhuzamos telepítés esetén 30, 45, 60 stb. személy szennyvizének kezelését is el tudja látni. A BIOROCK-S sorozat egységei a magas szennyezettségű háztartási szennyvíz tisztítására lettek kifejlesztve.
A biológiai tisztítás nem igényel áramot, nincs benne szivattyú, légfúvó elem, ezáltal mozgó alkatrész sem, ami meghibásodhat. Ennek eredményeképpen a karbantartási és üzemeltetési költségek rendkívül alacsonyak.
A BIOROCK-S olyan egyedülálló biológiai fix ágyas rendszer, mely teljesen szagmentes elfolyó tisztított vizet eredményez, amely alkalmas önözésre vagy szürke vízként történő újrafelhasználásra.

A BIOROCK technológiában két lépcsős tisztítás megy végbe.
Az első szakaszban történik meg a nyers szennyvíz előülepítése és előrothasztása. Majd a szennyvíz egy szűrőn keresztül magába a BIOROCK technológiai térbe jut, ahol az aerob lebontási folyamat zajlik. A két lépcsős tisztítás miatt korábban megépült emésztő medencék átalakítása is lehetséges, jelentős költségeket megtakarítva.
A második ütemben a szennyvíz a biológiai medencébe folyik, ahol a rétegesen elhelyezett fix ágyon áramlik keresztül. A töltet speciális enzimmel van előkezelve, amelynek segítségével a szennyvízben lévő baktériumok rövid idő alatt elszaporodnak a tölteten és beindul a szerves anyag lebontása. A tisztítási eljárás anoxikus és aerob biológiai tisztítási folyamatokból jön létre.

A BIOROCK technológia lényeges előnye a minimális karbantartási igény és a lehetőség a szezonális terhelések kezelésére.
A BIOROCK-S széria elemei:
A BIOROCK szennyvíztisztító berendezésről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
További hírek a Szennyvíztisztító berendezések termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Pureco  BIOROCK  szennyvíztisztító  berendezés  szennyvíztisztítás  háztartási  kommunális