proidea.hu online termékinformációs katalógus

B&K öblítés nélkül működő piszoárok


2012. október 05.

Esztétikus megjelenésük mellett pórusmentes felületüknek köszönhetően maximális higiéniát biztosítanak

Az öblítés nélkül működő piszoárok használatával megspórolhatja a víz- és csatornadíjakat, nincs szükség öblítő rendszerek kiépítésére, és a vízkőoldás fáradalmas műveletével sem kell számolnia. A hagyományos piszoárokkal berendezett helyiségek egyik legnagyobb problémája a kellemetlen szag, ami a vízkőlerakódás következtében, a felületeken megtapadó és az öblítővízzel érintkező vizeletben elszaporodó baktériumoknak köszönhető.
A speciális gyártási technológiával előállított szaniter acryl és rozsdamentes piszoárok nem csak esztétikus megjelenést biztosítanak, de pórusmentes felületüknek köszönhetően minimálisra csökkentik a vizeletmegtapadást. Ennek és a baktériumok életfeltételéül szolgáló víz hiányának köszönhetően, az elérhető maximális higiénia biztosítható.
A berendezés működése két eszköz használatán alapul: A speciális kialakítású bűzzáró szelep, és a piszoár felületének rendszeres karbantartásához szükséges CLEANPIS szagközömbösítő- és vízlepergető hatású szer rendeltetésszerű használata garantálja a termék üzembiztos és hosszú távú működését. Utóbbi 500 ml-es, szórófejes kiszerelésben és 1 l-es koncentrátum formájában is kapható, melyből 30 l munkaoldat készíthető. Az első 500 ml-es szórófejes CLEANPIS-t a piszoárok mellé ajándékba adják.
Hová ajánlják az öblítés nélküli piszoárokat? Iskolák, stadionok, vendéglátóhelyek számára, és bárhová, ahol nagy forgalmú vizeldék kialakítását/korszerűsítését tervezik.
B&K vízmentes piszoárok acrylból
B&K vízmentes piszoárok rozsdamentes acélból

Ha az öblítés nélkül működő piszoárokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  öblítés  nélküli  vízmentes  piszoárok  cleanpis  acryl  rozsdamentes  acél