proidea.hu online termékinformációs katalógus

Exkluzív megjelenésű, rozsdamentes kézszárítók és szappanadagolók a B&K-tól


2013. szeptember 04.

Egyedi design, ütésálló anyagok, gazdaságos utántöltési megoldások

Ezekkel a kulcsszavakkal jellemezhetjük a B&K most bemutatott rozsdamentes folyékonyszappan adagolóit és infravezérlésű kézszárítóit. A fényes (BKH0010931) és matt (BKH0010941) kivitelben készített adagolók saját, 1 literes belső tartállyal, illetve speciális kulccsal zárható burkolattal kerülnek forgalomba.
A BKH0100243 cikkszámú automata működésű, rozsdamentes burkolatú kézszárító a kéz közelítésére automatikusan elindul, majd a kéz elvétele után automatikusan leáll. Az alacsony zajszintű készülék meleglevegős elven működik. Gyors szárítási idő, esztétikus megjelenés és gazdaságos üzemeltetés jellemzi. (Kimenő teljesítménye 2100 W.) A termék BKH0100213 cikkszámon, egyező technikai paraméterekkel, de fehér ABS burkolattal is elérhető.

B&K kézszárítók

B&K szappanadagolók


Ha a B&K kézszárítói és szappanadagolói kapcsán árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  rozsdamentes  kézszárítók  folyékonyszappan  adagolók  szappanadagolók  B&K