proidea.hu online termékinformációs katalógus

B&K kapaszkodók RAL színekben


2011. június 02.

Burkolattal és berendezési tárgyakkal színben harmonizáló kiegészítő berendezések

A tervezői és beruházói visszajelzéseknek megfelelően, a B&K Kft. ismét bővítette mozgáskorlátozottak számára forgalmazott termékeinek listáját.

Egy fürdőszoba vagy közösségi vizesblokk tervezésénél nem kizárólag a praktikus és tartós használhatóságra, de az esztétikus kialakításra is gondolni kell. A burkolati elemekkel, berendezési tárgyakkal színben harmonizáló kapaszkodók akár a helyiségek díszei is lehetnek, jelenlétük nem jelent "terhet" az ép emberek számára, ugyanakkor a látássérült felhasználóknak is nagy segítség lehet egy színével kitűnő kapaszkodó. Éppen ezért a B&K Kft. kapaszkodó választékát ezentúl a RAL színskála bármely színében megrendelhetik. (A színes kivitelben is rendelhető eszközök * jelöléssel találhatóak a katalógusban. A kért RAL színről megrendelés esetén a cég szakemberei egyeztetnek a vásárlóval.)

Szintén az új igényeknek eleget téve, elöl zárt porcelán WC-csészék és WC-ülőkék kerültek be a választékba, melyek a már jól bevált - elöl kivágott - szaniterekhez hasonlóan, magasított kivitelben, illetve egyes darabok hosszított kinyúlású, fali rögzítésű változatban kaphatók.

A több mint 120 eszközt felvonultató "mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései" termékcsalád immár kielégítheti a legspeciálisabb igényeket is.

B&K kapaszkodók RAL színekben
A kiegészítő berendezések letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb tájékoztatást, vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Mosdók felszerelései mozgáskorlátozottaknak termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  kapaszkodó  RAL  színek  kiegészítő  berendezés  mozgáskorlátozott