Új folyékonyszappan- és papíradagolók a B&K Kft. kínálatában

Az új modellek márciusban kerülnek bevezetésre

Márciusban újabb modellekkel bővül a B&K Kft. folyékonyszappan adagoló, és papíradagoló kínálata. A papíradagoló újdonságok között éppúgy megtalálhatók lesznek a belsőmag adagolású papírtekercsekhez kínált termékek, mint a C és Z hajtogatású papírtörülköző tartók. Alapanyagok tekintetében is mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, hiszen a fényes és matt rozsdamentes kivitel mellett a műanyag (ABS) termékek is a megújult választék részét képezik. Folyékonyszappan adagolók terén, a fent felsorolt kibővülő anyagválaszték mellett további újdonság, hogy a szappantartó tartályok is megtalálhatók lesznek a termékek dobozában, így az utántöltés sokkal egyszerűbben és gazdaságosabban végezhető. A vizesblokkok kialakításánál a költséghatékonyság mellett fontos szempont lehet a harmonikus és egységes megjelenés is, ami az azonos burkolattal szerelt adagolóknak köszönhetően nem jelenthet problémát.
Folyékonyszappan adagoló
Folyékonyszappan adagoló
Papíradagoló
Papíradagoló

A folyékonyszappan- és papíradagolókkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
Folyékonyszappan és fertőtlenítőszer adagolók
7 termék

Falra vagy falba, valamint mosdókagylóba vagy pultba szerelhető folyékonyszappan tartók és adagolók műanyagból, fémből és rozsdamentes acélból, könyökkarral vagy anélkül. Könyökkel működtethető orvosi szappanadagolók. Infravezérlésű fertőtlenítőszer adagolók. Folyékonyszappanok és kézfertőtlenítő szerek.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...