proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új folyékonyszappan- és papíradagolók a B&K Kft. kínálatában


2010. március 10.

Az új modellek márciusban kerülnek bevezetésre

Márciusban újabb modellekkel bővül a B&K Kft. folyékonyszappan adagoló, és papíradagoló kínálata. A papíradagoló újdonságok között éppúgy megtalálhatók lesznek a belsőmag adagolású papírtekercsekhez kínált termékek, mint a C és Z hajtogatású papírtörülköző tartók. Alapanyagok tekintetében is mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, hiszen a fényes és matt rozsdamentes kivitel mellett a műanyag (ABS) termékek is a megújult választék részét képezik. Folyékonyszappan adagolók terén, a fent felsorolt kibővülő anyagválaszték mellett további újdonság, hogy a szappantartó tartályok is megtalálhatók lesznek a termékek dobozában, így az utántöltés sokkal egyszerűbben és gazdaságosabban végezhető. A vizesblokkok kialakításánál a költséghatékonyság mellett fontos szempont lehet a harmonikus és egységes megjelenés is, ami az azonos burkolattal szerelt adagolóknak köszönhetően nem jelenthet problémát.
Folyékonyszappan adagoló Papíradagoló

A folyékonyszappan- és papíradagolókkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  folyékonyszappan  papír  adagoló  papírtörölköző  tartó