proidea.hu online termékinformációs katalógus

Perlátorral irányítható vízsugár


2009. augusztus 12.

Új infravezérlésű és piezo nyomógombos B&K csaptelepek

A mosdó csaptelepből kifolyó víz áramlásának szöge könnyedén és egyszerűen állítható az új, „billenő tányéros” perlátor dőlésszögének módosításával.
 
Állítható perlátoros csaptelepek a B&K-tól
 
Előfordul, hogy a frissen felszerelt csaptelepből kiáramló vízsugár nem a számunkra ideális szögben folyik, ezért vagy túl közel kell tennünk kezünket a mosdókagylóhoz, vagy összefröcsköljük ruhánkat, környezetünket.
A B&K Kft. által most bevezetésre kerülő - neoperl® által kifejlesztett SSR perlátorokkal szerelt – infravezérlésű, és piezo nyomógombos csaptelepek erre a problémára kínálnak egyszerű megoldást, megkímélve ezzel a későn gondolkodó kivitelezőt és felhasználót egy költséges és bosszantó csaptelep vagy mosdókagyló cserétől. Apró különbség, de igazi segítség...
 


Ha az állítható perlátoros csaptelepekkel kapcsolatban információt szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  Kft  B  &  K  BandK  Neoperl  csaptelep  perlátor  állítható