11 kiváló termék az Austrothermtől

Tizenegy terméke kapta meg a kitüntető védjegyet, ezzel a hőszigetelőanyag gyártók között az Austrotherm rendelkezik a legtöbb kiváló termékkel.

Április 8-án a Parlamentben adták át a KIVÉT, a Kiváló Építési Termék Minőségjel tanúsító iratait, többek között az Austrotherm Kft-nek. A Magyar Építőanyagipari Szövetség (MÉASZ) külföldi példák alapján vezette be hazánkban ezt a jelet a bizonyítottan jó minőségű építőanyagok megkülönböztetésére. A jel használatára csak azok pályázhatnak, akik bizonyítottan teljesítik a jogszabályi előírásokat, továbbá igazolni tudják, hogy termékeik megfelelnek hazai és európai uniós szabványok követelményeinek, sőt, azokat megbízható módon túl is teljesítik. A Kiváló Építési Termék védjegy odaítélését megelőzően az auditorok megvizsgálták a gyártás folyamatát, az alkalmazástechnikai anyagok meglétét. Fontos kritérium volt továbbá a pályázó gazdasági alkalmasságának vizsgálata, de a fogyasztóvédelmi kötelezettségek teljesítése is. Különösen fontos, hogy a termelés, felhasználás során a gyártó fokozottan ügyeljen a környezet védelmére, dolgozói, és termékének alkalmazóinak egészségére. Az Austrotherm Kft. által gyártott expandált polisztirolhab ennek az elvárásnak teljeskörűen megfelel.
Kiváló Építési Termék Minőségjel
Kiváló Építési Termék Minőségjel
Galéria

A Kiváló Építési Termék védjegy megszerzése fontos azoknak a hazai gyártóknak, akik jó minőségű, rendszeresen ellenőrzött, tartós építés terméket állítanak elő és az erős piaci versenyben növelni kívánják a termékeik iránti bizalmat. Az Austrotherm Kft. mindig is fontosnak tartotta, hogy termékfejlesztései, illetve a mindennapi gyártási folyamat során a hazai és az európai uniós jogszabályi kötelezettségek által megszabott követelmények fölött teljesítsen, élen járjon olyan kiemelt területeken, mint a környezetvédelem, folyamatos magas és egyenletes minőség biztosítása vagy a termékeket kiegészítő alkalmazástechnikai tanácsadás.

A vevők a megbízható, magas minőségű termékeket keresik, így az ő érdekeiket is szolgálja a védjegy azzal, hogy az építőanyag-ipar közössége garantálja a termék minőségét.

Az Austrotherm Kft. tizenegy terméke kapta meg a kitüntető védjegyet, ezzel a hőszigetelőanyag gyártók között a legtöbb kiváló termékkel rendelkezik.
Kiváló Építési Termék Minőségjel tanúsító iratainak átadása
Kiváló Építési Termék Minőségjel tanúsító iratainak átadása
Galéria
Két kiváló termék a homlokzaton
Két kiváló termék a homlokzaton
Galéria
Ha az Austrotherm Kft. termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogóra.

Kategóriák

Polisztirol szigetelések
Polisztirol szigetelések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...