proidea.hu online termékinformációs katalógus

11 kiváló termék az Austrothermtől


2008. május 14.

Tizenegy terméke kapta meg a kitüntető védjegyet, ezzel a hőszigetelőanyag gyártók között az Austrotherm rendelkezik a legtöbb kiváló termékkel.

Április 8-án a Parlamentben adták át a KIVÉT, a Kiváló Építési Termék Minőségjel tanúsító iratait, többek között az Austrotherm Kft-nek. A Magyar Építőanyagipari Szövetség (MÉASZ) külföldi példák alapján vezette be hazánkban ezt a jelet a bizonyítottan jó minőségű építőanyagok megkülönböztetésére. A jel használatára csak azok pályázhatnak, akik bizonyítottan teljesítik a jogszabályi előírásokat, továbbá igazolni tudják, hogy termékeik megfelelnek hazai és európai uniós szabványok követelményeinek, sőt, azokat megbízható módon túl is teljesítik. A Kiváló Építési Termék védjegy odaítélését megelőzően az auditorok megvizsgálták a gyártás folyamatát, az alkalmazástechnikai anyagok meglétét. Fontos kritérium volt továbbá a pályázó gazdasági alkalmasságának vizsgálata, de a fogyasztóvédelmi kötelezettségek teljesítése is. Különösen fontos, hogy a termelés, felhasználás során a gyártó fokozottan ügyeljen a környezet védelmére, dolgozói, és termékének alkalmazóinak egészségére. Az Austrotherm Kft. által gyártott expandált polisztirolhab ennek az elvárásnak teljeskörűen megfelel.
Kiváló Építési Termék Minőségjel

A Kiváló Építési Termék védjegy megszerzése fontos azoknak a hazai gyártóknak, akik jó minőségű, rendszeresen ellenőrzött, tartós építés terméket állítanak elő és az erős piaci versenyben növelni kívánják a termékeik iránti bizalmat. Az Austrotherm Kft. mindig is fontosnak tartotta, hogy termékfejlesztései, illetve a mindennapi gyártási folyamat során a hazai és az európai uniós jogszabályi kötelezettségek által megszabott követelmények fölött teljesítsen, élen járjon olyan kiemelt területeken, mint a környezetvédelem, folyamatos magas és egyenletes minőség biztosítása vagy a termékeket kiegészítő alkalmazástechnikai tanácsadás.

A vevők a megbízható, magas minőségű termékeket keresik, így az ő érdekeiket is szolgálja a védjegy azzal, hogy az építőanyag-ipar közössége garantálja a termék minőségét.

Az Austrotherm Kft. tizenegy terméke kapta meg a kitüntető védjegyet, ezzel a hőszigetelőanyag gyártók között a legtöbb kiváló termékkel rendelkezik.
Kiváló Építési Termék Minőségjel tanúsító iratainak átadása Két kiváló termék a homlokzaton

Ha az Austrotherm Kft. termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogóra.
 

Cég
Székhely: H-9028 Győr, Fehérvári u. 75.
Telefon: +36 96 515 114
Fax: +36 96 515 120
E-mail:
Web: www.austrotherm.hu
   
   
   
   
   
Az Austrotherm Kft.-t a Győr megyei Állami Építőipari Vállalat és az osztrák Dämmstoffe Nowotny alapította 1990-ben, expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok gyártására. Győrben, a házgyár területén kezdődött meg a termelés 1991. márciusában. A folyamatos gyártmányfejlesztés és az évről évre bővülő forgalom 2001-ben lehetségessé tette a második, gyöngyösi gyár beindítását is.
Márkanevek: Austrotherm EPS, Austrotherm XPS, Expert, Expert Fix, Expert Drén, Expert geodrén, Grafit
További hírek a Polisztirol szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Austrotherm  KIVÉT  Kiváló  Építési  Termék  hőszigetelőanyag