Padlóburkolás rekord idő alatt az ARDEX-szel

A padlóburkolás néhány óra alatt elvégezhető

Az ARDEX első osztályú termékeivel a padlóburkolás néhány óra alatt elvégezhető, míg más termékekkel ez napokig tartana. Az ARDEX a padló felújításának minden munkafolyamatát - a felület javításától a ragasztásáig – a lehető legrövidebb idő alatt valósítja meg.

Gyors munkavégzés
Amint eltávolították a régi felületet, az ARDEX A 55 flexibilis kiegyenlítő habarcs használható a gyors javítási munkálatokhoz. Az ARDEX önterülő, gyorsan száradó minőségi terméke nagy kötéstapadásával kitűnően illik az egyengetéshez, kiegyenlítéshez és a cement-, anhidrid esztrichek valamint más különféle aljzatok kiegyenlítéséhez. Kb. egy óra után az ARDEX A 55 már járható és bármilyen textil és elasztikus padlóburkolat számára burkolhatóvá válik.

Sokoldalú
Most az ARDEX PREMIUM padlóburkolat ragasztó kerül bevetésre. Kifizetődő és gazdaságos, tökéletes tartást ad a PVC- gumi-, linóleum-, szizálrost- és kókuszburkolatoknak, és mindemellett persze oldószermentes, szagmentes és nagyon kevés káros anyagot tartalmaz.

Szenzáció
Oldószermentes, szagmentes, elasztikus, felületkímélő és kifizetődő. Ezekkel a tulajdonságokkal bír az ARDEX PREMIUM AF 2420, innovatív SMP ragasztó, mely minden típusú parkettához vagy núttal és kapcsokkal rendelkező masszívabb fapadlókhoz alkalmazható. A két termék rendszerként működik, így a biztos kötési tulajdonságaiknak köszönhetően az ARDEX A 55 gyorskiegyenlítőre már 60 perc után burkolhatóvá válnak a parketta lapok az ARDEX PREMIUM AF 2420 segítségével.

Szilárd és finomszemcsés tömítőanyag: ARDEX A 45 NEU
Elsősorban olyan javítási munkálatok során, mint pl. az esztrichen vagy betonfödémen található lyukak betömésekor valamint a lépcsőfokok kiegyenlítésekor hasznos a nagy szilárdságú finomszemcsés tömítőanyag, az ARDEX A 45 NEU alkalmazása. A feljavított receptúrának köszönhetően 10mm-ig extra vékony és vastag felvitelt tesz lehetővé. Az ARDEX A 45 azonban 0mm-re is kihúzható, ezért különösen a befejező simításokhoz alkalmas. A 12,5 kilós zsák praktikus fogantyúja pedig könnyű és kényelmes cipelést tesz lehetővé.

Hogyan is néz ki mindez a valóságban? Egy lakás 20m²-es konyhájában egy napon belül kellett az egész padlóburkolatot felújítani.

A régi padlóburkolat eltávolítása
9.00
Tízórai
9.30
A felület tisztítása A maradék ragasztófoszlányok eltávolítása A felület porszívózása
11.00
Padlósérülések javítása az ARDEX A 45 NEU segítségével
11.30
A felület kiegyenlítése az ARDEX A 55-tel
12.00
Ebédszünet
13.00
Az új felület burkolása az ARDEX PREMIUM padlóburkolat ragasztóval
16.00
A szegélylécek felhelyezése Az építési hely kiürítése és tisztítása
18.00
Az újonnan lerakott konyhaburkolat átadása
ARDEX A 55 flexibilis kiegyenlítő habarcs
ARDEX A 55 flexibilis kiegyenlítő habarcs
ARDEX PREMIUM AF 2420 ragasztó
ARDEX PREMIUM AF 2420 ragasztó
ARDEX A 45 NEU finomszemcsés tömítőanyag
ARDEX A 45 NEU finomszemcsés tömítőanyag
Az ARDEX aljzatkiegyenlítőkkel és ragasztóval kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni az Ardex Építőanyag Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Parketta- és faragasztók
Parketta- és faragasztók
Aljzatkiegyenlítők
Aljzatkiegyenlítők
Ragasztók, fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...