Alca falsík alatti szerelési rendszerek innovációja

A módosításoknak köszönhetően egyszerűsödik a beépítés, csökken a szerelési idő

Szerelési keret és a gallér
Szerelési keret és a gallér


01 - Szerelési keret és a gallér

Megváltozott a nyomólapok rögzítő kerete és a gallér. A rögzítés az előkészített nyílásokba való pattintással történik, így lényegesen csökken a teljes szerelési idő. Ez a rögzítő keret külön is használható a gipszkartonba történő szerelésnél.
Fékek a rögzítő lábakhoz
Fékek a rögzítő lábakhoz


02 - Fékek a rögzítő lábakhoz

A rögzítő lábakon elhelyezett fékek lehetővé teszik a szerelésnél az előre beállított szerkezeti magasság megtartását. Ezáltal a szerelés jóval pontosabb lesz és önállóan is elvégezhető.
Csavar mechanizmusa lágy ütköző peremmel
Csavar mechanizmusa lágy ütköző peremmel


03 - Csavar mechanizmusa lágy ütköző peremmel

A falsík alatti WC rendszerek új termékkínálatánál megújították a nyomólap és az öblítőszelep közötti működtető mechanizmust. A praktikus rögzítő rendszernek köszönhetően tökéletesen tart a tartályban. Annak érdekében, hogy öblítéskor minimálisra csökkenjen a nyomólap általi zaj, puha bevonatot kaptak azok a csavarok, amelyek érintkeznek a nyomólappal használat közben.
Bekötő idom állítható tartója
Bekötő idom állítható tartója


04 - A bekötő idom állítható tartója

Az új kialakítás megkönnyíti a csőcsonk rögzítését a szerelési kerethez. A csőcsonk így vízszintesen eltolható, a szerelőkerettől való távolsága 0-93 mm-ig állítható. Ezáltal jóval könnyebb a különböző típusú WC csészék csatlakoztatása, melyek korábban bonyolultabb szerelést igényeltek.
Bekötőcső o-gyűrűvel
Bekötőcső o-gyűrűvel


05 - Bekötőcső o-gyűrűvel

A bajonettzárnak köszönhetően a bekötőcső szerszámok nélkül rögzíthető a feltöltőszelephez. Mindent elegendő csak kézzel meghúzni.
Bidé rendszerek szerelésének előkészítése
Bidé rendszerek szerelésének előkészítése


06 - A bidé rendszerek szerelésének előkészítése

A bidé rendszerek népszerűségének növekedésére reagálva a szerelőkereteken beépített vízcsatlakozót (úgynevezett DG karmantyú) helyeztek el a kívánt berendezéshez. Ezzel a megoldással a WC csészéhez gond nélkül használható kézi bidé zuhany, bidé ülőke, vagy más rendszer.
Keret magassága 1120 mm
Keret magassága 1120 mm


07 - Keret magassága 1120 mm

Mivel egyre gyakoribb a nagy méretű járólapok használata, ezért csökkentették a tartókeret magasságát az eredeti 1176 mm-ről 1120 mm-re. Ez a rendszer most már alkalmasabb olyan helyeken is, ahol a magasság 1,2 m.

A szintező és a középvonal látható megjelölése
A szintező és a középvonal látható megjelölése


08 - A szintező és a középvonal látható megjelölése

A szerelőkeret kiegészült a keret közepének megjelölésével és a szintezővel. Így egyszerűsítik a beépítés egyes lépéseit, ezáltal felgyorsul a szerelési idő.

A sarokszelep új tartója
A sarokszelep új tartója


09 - A sarokszelep új tartója

Mivel nagy a kereslet a Mepla nyomócső rendszerek után, ezért módosították a sarokszelep csatlakoztatását az ilyen típusú rendszerhez.
10 - Kulcsok egységesítése

A falsík alatti szerelési rendszereknél bevezették az egységes méretű csavarfejeket. Mostantól ezért elegendő egyetlen kulcs az egész rendszer beszereléséhez.
Bepattintható szerelési gallér
Bepattintható szerelési gallér


11 - Bepattintható szerelési gallér

Ennek lényege, hogy a beépítésnél és a szerelés során keletkező törmelék ne kerüljön be a rendszerbe, amely negatívan befolyásolja annak működését. Módosult a szerelési gallér és a keret rögzítése. Lehet használni önállóan, vagy kombinálva több szerelési gallérral összekötve nem szabványos mélységű beépítéseknél.

Új működtető mechanizmus
Új működtető mechanizmus


12 - Új működtető mechanizmus

A korszerűsített szerelési rendszereknél használható az új működtető mechanizmus. A kifinomult rendszer rögzítésének köszönhetően a tartály tökéletesen tart és a falsík alatti szerelési rendszerek beépítésénél egyszerűbb kezelni. A két biztosíték segítségével szilárdan rögzíthető a tartályhoz és szükség esetén egyszerűen és gyorsan eltávolítható.
Egyszerű beállítás
Egyszerű beállítás


13 - Egyszerű beállítás

Piros színnel jelölték azokat az alkatrészeket, melyek rögzítések biztosításához szükségesek. Az a cél, hogy maximálisan egyszerűsítsék a beépítés egyes lépéseit, ezáltal felgyorsul a szerelési idő.

Az Alca falsík alatti szerelési rendszerek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

AlcaPLAST WC tartály rendszerek
 
AlcaPLAST WC tartály rendszerek

Előtétfalas WC-rendszerek, szerelő keretek, nyomólapok, távműködtetésű pneumatikus öblítés, WC tartályok, öblítő rendszerek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek
Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...