proidea.hu online termékinformációs katalógus

Airocide® légkezelő, levegő fertőtlenítő berendezések


2016. május 06.

A biotechnológia átalakítja az ártalmas penészgombákat, mikroorganizmusokat, veszélyes kórokozókat, az illékony szerves vegyületeket és biológiai gázokat

A levegőben található kórokozók megsemmisítése minden fertőzés-megelőzési program kritikus pontja. Dr Diane Gilmour (UK) biológus szerint az MRSA baktériumok a légkörbe juthatnak akár a bőrről vagy a ruházatról is. Ezt támasztják alá azok a kutatási eredmények is, amelyek szerint jelentős összefüggés van a levegőben "lebegő" baktérium kolóniák és a kórházi fertőzések között.
A NASA által kifejlesztett, és az FDA (Élelmiszer és Gyógyszer Hatóság) által jóváhagyott Airocide® technológia, átalakítja az ártalmas molekulákat, mikroorganizmusokat és veszélyes kórokozókat, sőt! A romboló illékony szerves vegyületeket és biológiai gázokat is ártalmatlan vízpárává alakítják anélkül, hogy ózon vagy más káros melléktermék kerülne a környezetünkbe.
A B&K Kft. most a teljes Airocide® légkezelő, levegő fertőtlenítő választékot kínálja az egészségügy, az élelmiszeripar, vagy akár magánszemélyek számára. Az Airocide® technológia lehet a legmodernebb levegőtisztító eljárás, ami segít megelőzni a kórházi fertőzéseket, kitolja az élelmiszerek szavatossági idejének lejáratát.

Érvek, melyek a technológia mellett szólnak
- 12 év tesztelés, a NASA aktív közreműködésével.
- Bizonyítottan legyőzi az olyan súlyos fertőzéseket is, mint a MRSA és az Anthrax.
- Az élelmiszer-védelemtől kezdve az egészségügyig, ez a technológia működik.
- A kezelt levegő 99,99%-ban kórokozómentes friss levegőként távozik a készülékből.

Hogy működik?
Az Airocide® légkezelő, levegő fertőtlenítő berendezésekben, a burkolaton belül van egy reakció kamra, amely sűrűn ki van rakva apró, finomított, túltöltött titán-dioxid hálóval borított üveg csövekkel. A kezeletlen levegő a készülékbe egy nagy-pontosságú ventilátor segítségével jut, azután 254 nanométer fénnyel töltött mikró-alagutakba kerül, illetve azokon halad át, miközben a felülethez kötött (OH-) gyökök felszabadulnak a cső felületéről, arra várva, hogy valamilyen szerves anyaggal érintkezzenek.
A NASA által kifejlesztett Airocide® biotechnológia átalakítja az ártalmas penészgombákat, mikroorganizmusokat, veszélyes kórokozókat, romboló illékony szerves vegyületeket és biológiai gázokat ártalmatlan vízpárává anélkül, hogy ózon vagy más káros melléktermék termelődne.
Zöld és energiahatékony, a kezelt levegő 99,99%-ban kórokozómentes friss levegőként távozik az első áthaladás után.
Hová ajánlják a légkezelőket?
A BKGCS100-50-25 termékeket formai kialakításuk és teljesítményük miatt kórházak, egészségügyi létesítmények számára. Olyan intézményekbe, ahol az egészséges és valóban tiszta levegő megléte alapfeltétel. Ugyancsak rendkívül hasznos és kifizetődő fejlesztés lehet élelmiszeripari raktárak, borászatok, hűtőházak és élelmiszer feldolgozók számára is.
A BKGCS15-öt pedig elsősorban otthoni használatra javasolják, hiszen a tiszta és baktériumoktól mentes levegő az otthonunkban is legalább olyan fontos, mint az élet bármely más területén.

Termékválaszték

BKGCS100 légkezelő, levegő fertőtlenítő berendezés
A legsúlyosabb biológiai terhelésnek kitett területekre tervezve. A BKGCS100 5 m² katalitikus felülettel és 40 db 254 nanométeres lámpával rendelkezik a maximális molekuláris átalakító erő érdekében. A BKGCS100 meghosszabbított ideig tartó működéssel biztosítja a legextrémebb helyzetekben - műtők, intenzív osztályok, élelmiszer előállító gyártósorok - előforduló bio-részecskék nagy mennyiségben való megsemmisítését. Csoportosan használva a BKGCS100 készülékeket a levegőkezelés leghatékonyabb eszközét kapjuk.

BKGCS50 légkezelő, levegő fertőtlenítő berendezés
A konvencionális bioterhelésnek kitett standard ipari területek védelmére. A BKGCS50-nek 2,5 5 m² katalitikus felülete van és 20 db 254 nanométer magas K fatorú lámpája, hogy 99,99% tisztaságú levegőt hozzon létre minden percben. A BKGCS50 megfelelő a nagy hűtőházak és közösségi terek számára. Nagy területek esetében több készülékre lehet szükség a teljes lefedéshez.

BKGCS25 légkezelő, levegő fertőtlenítő berendezés
Kisebb terhelésű helyek védelmére kifejlesztve. 25 kijelző, 1,25 méter katalitikus felület 10 db nagy intenzitású 254 nanométeres lámpa, amivel 99,99%-ban megsemmisülnek a részecskék. A BKGCS25 megfelelő külön helyiségek (irodák), hűtő helyiségek, virág bemutató termek és egyéb közösségi terek számára, ahol szagok lehetnek jelen. Ideális közvetlen beavatkozásra olyan helyekre, ahol a levegő minősége fontos, mint pl. mosdókban vagy penészesedésnek kitett helyiségeken.
BKGCS15 légkezelő, levegő fertőtlenítő berendezés
Exkluzív megjelenése, és teljesítménye kifejezetten otthoni használatra teszik alkalmassá. Kisebb terhelésű helyek védelmére kifejlesztve. A BKGCS15 megfelelő külön helyiségek (irodák), hálószobák, nappalik, és egyéb közösségi terek számára, ahol nem kívánatos szagok lehetnek jelen. Meggátolja a penészképződést, és az - akár háziállatok kiváltott - allergiás tüneteket.
Az Airocide® légkezelők műszaki adataiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Hír
Az Airocide® levegő fertőtlenítő berendezés videós szerelési útmutatója
2016.05.06    
További hírek a Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe termékkategóriában
További hírek a Klíma- és hűtéstechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  b&k  airocide  légkezelő  légtisztító  levegő  fertőtlenítő  berendezés  BKGCS100  BKGCS50  BKGCS25  BKGCS15