proidea.hu online termékinformációs katalógus

A portugál ACL gyár minőségi dekorbeton burkolatai a Mészáros és Társa Kft. kínálatában


2019. május 06.

Csúcsminőségű, teljesen egyedi megjelenésű dekorburkolatok betonból, kültéren és beltérben egyaránt

ACL Hando Plus dekorbeton burkolat Ha egyedi, különleges burkolatot keres, akkor a portrugál ACL gyár dekorbeton burkolatkollekciója Önnek készült.
Fedezze fel Ön is az ACL minőségi, megfizethető árú dekorbeton burkolatokat, melyek már elérhetőek a Mészáros és Társa Kft. kínálatában.
Nature line néven érhetőek el a természetes hasított kő, tégla, stb. megjelenésű kültéri és beltéri változatok, Design line néven pedig többek között a 3D hatású modern megjelenésű változatokat találják.

ACL Capitoné dekorbeton falburkolat

ACL Capitoné dekorbeton burkolat ACL Capitoné dekorbeton burkolat


ACL Leaf dekorbeton falburkolat

ACL Leaf dekorbeton burkolat ACL Leaf dekorbeton burkolat


ACL Wave dekorbeton falburkolat

ACL Wave dekorbeton burkolat ACL Wave dekorbeton burkolat


ACL Royal dekorbeton falburkolat

ACL Royal dekorbeton burkolat ACL Royal dekorbeton burkolat

Az ACL dekorbeton burkolatok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Mészáros és Társa Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest, Zsinór u. 27.
Telefon: +36 1 320 9247
E-mail:
Web: www.meszarosestarsa.hu
Krámer Tamás
értékesítési vezető +36 20 329 4619
   
   
A Mészáros és Társa Kft. alapítási éve 1994. Az alapítók egyben a cég tulajdonosai és operatív vezetői: Mészáros Rudolf ügyvezető, Mészáros Rudolfné kereskedelmi igazgató. A cég munkatársai is szakképesítéssel, megfelelő gyakorlattal rendelkeznek. Kereskedelmi politikájuk lényege: gyors, rugalmas és színvonalas szolgáltatásokkal - Mindent a Vevőért! Az importált és a hazai piacon vásárolt termékeket közvetítő kereskedők nélkül, közvetlenül jó nevű gyártóktól szerzik be, így a stabil minőség mellé kedvező eladási árak társulnak. Kiemelt gyártó partnerek, a teljesség igénye nélkül: Refin, Coem, Fioranese, Iris, Emil, Ergon, Provenza, Ariostea, Kerlite, Techlam, Atlas Concorde, Keope Marazzi, Supergres, Zalakerámia és Novabell kerámia burkolatok, Balsan, IVC és Lano szőnyegburkolatok, Gerflor DLW, MFLOR, IVC Moduleo, Objectflor, Beauflor, Nora, Graboplast és Tarkett elasztikus melegburkolatok, Hago szennyfogó szőnyegek és aknafedlapok.
Márkanevek: Coem, Ceramica Fioranese, Reviglass, Hago, Ponte Giulio, Decoba, Ropimex, Fitnice, Tres, LOVE TILES, TOGAMA, ABK, IVC Group, Refin, Fondovalle, Zuccetti.Kos, Artceram, FMG, Iris Ceramica, Diesel
További hírek a Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ACL  dekorbeton  burkolat  falburkolat  padlóburkolat  egyedi  megjelenés  dekorburkolat