proidea.hu online termékinformációs katalógus

A 2013-as év újdonságai a környezettudatosság jegyében a SUNI Service Universal Kft.-től


2013. április 08.

Esővíz hasznosító, komposztáló és egyéb kerti termékújdonságok bemutatása a Construmán

A "SUNI" Service Universal Kft. ez évben is számos újdonsággal jelenik meg a piacon, melyet a Construma kiállításon mutat be. Néhány termék az újdonságok közül:

 Esővízgyűjtő újdonságok:

A ROCKY fali esővízgyűjtő tartály három színben, és mintegy 400 liter űrtartalommal áll rendelkezésre.


 
A WOODY fali esővízgyűjtő tartály két színben, és mintegy 350 liter űrtartalommal áll rendelkezésre.
 

E szép designos esővízgyűjtők kiemelkedő tulajdonságai: dekorációs esővíztároló valósághű hatással, egyedülálló design és felület, UV stabil és időjárásálló, 5 év gyártói garancia.

A felszíni esővízgyűjtőket célszerű ereszcsatornába illeszthető szűrő segítségével csatlakoztatni az ereszcsatornához. Ennek segítségével
  • egyrészt szűrt víz kerül a tartályba, valamint, ha a tartály megtelt, akkor a szűrő lezár, megakadályozva ezzel a túlfolyást,
  • másrészt a szűrő átkapcsolható, téli-nyári állással rendelkezik. Ezzel megakadályoztató, hogy télen az esővíz belefolyjon a felszíni tartályba (fagy elleni biztosítás).

 Újdonságok az ereszcsatorna szűrők területén:

Ajánlott max. tetőfelület: 80 m²

Előnyei:
  • a szerelésnél nem kell az ereszcsatornát eltávolítani,
  • az ereszcsatorna faltól való távolsága nem játszik szerepet,
  • magában foglalja a szűrőt és a túlfolyó funkciót,
  • egyszerű átállítási lehetőség nyári üzemmódról télire,
  • magában foglalja a koronafúrót és a tömítőgyűrűt is.
 
SPEEDY antracit DN 70-100
 
RAPIDO antracit DN 70-100

 
Regendieb PRO DN 100
Ajánlott max. tetőfelület: akár 200 m²

 Új típusú kerti kutak:

 
"WOOD" kerti kút, mely különösen szép, természetes fahatású kerti kút állvány, mely két színben - világos és sötét fa - színben kerül forgalmazásra.

"GRANIT" kerti kút, különösen szép, természetes gránithatású kerti kút állvány, mely világos és sötét gránit színben kerül forgalmazásra
 

 Esővízből ivóvíz:

A 2013. év újdonsága a "Rain Safe"® AQa készülék, mely alkalmas arra, hogy esővízből ivóvizet készítsen vegyszermentesen, speciális UV-ózon kezeléses eljárás segítségével.

A SUNI Service Universal Kft. a fentieken túlmenően még számos újdonsággal jelenik meg a Construma kiállításon, többek között a komposztálás, esővíz elszikkasztása, a kerti anyagok, eszközök, bio úszótavak bemutatása területén.
Látogassák meg 2013. 04. 10-04. 14 az F pavilon 104/C standján.

Ha az újdonságokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a SUNI Service Universal Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

 

Cég
Telefon: +36 1 261 4120
Fax: +36 1 262 6446
Kereskedelmi iroda: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 2.
E-mail:
Web: www.suni-kft.hu
Web: www.sunikft.hu
Cseke Zsombor
Termék értékesítési és Fejlesztési manager +36 70 621 0967
Értékesítési munkatársak
értékesítési menedzserek +36 1 433 3318, +36 1 433 3319
   
   
A SUNI Kft. 1989-ben alakult, 100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő vállalkozás. 4 fő üzletágban (kert-, és tótechnikai-, forgalomtechnikai és kommunális-, továbbá esővízhasznosítási , és agrogazdasági szigeteléstechnológiai projektek üzletágai) fejtik ki import-export, kis-, és nagykereskedelmi tevékenységüket.
Márkanevek: Ubbink, Nature, Libel, Messner, Aqua Arte, Aqua Varia, Velda, Alsa, Volpi, Solo, Kixx, Macza , Verhaert, Colombus, Herkules, Garantia, Otto Graf, Weitech, Swissino, Agru, Steenbergen, Genap,Firestone, Reck ,Eisele, Lothar Becker, Naue Euromirror, BirdX, BioBird,
Kulcsszavak:  környezettudatos  környezettudatosság  SUNI  esővíz  hasznosítóesővízgyűjtő  Rocky  Woody  ereszcsatorna  szűrő  Wood  Granit  kerti  kút  Rain  Safe  AQa  ivóvíz