proidea.hu online termékinformációs katalógus

VMZINC Composite lemezek már AZENGAR® felülettel is


2019. szeptember 03.

Az AZENGAR® az első gravírozott felületű titáncink, mely páratlanul exkluzív megjelenésű

A VMZINC Composite lemez két réteg 0,5 mm vastag titáncink lemezből és egy 3 mm vastag polietilén magból áll. A VMZ Composite anyagból - merevségének köszönhetően - kivételesen nagy és sík táblák készíthetők.

Az anyag különlegessége, hogy hajtogatható, így komplex téridomok is készíthetők belőle. A standard panelek mérete: 3900 mm × 900 mm. A Composite egy korszerű építőlemez, amely homlokzatburkolásra ajánlott, rögzítése történhet átcsavarozással, de rejtetten is.

A Composite lemezek már nemcsak a megszokott Quartz®, Anthra® és Pigmento® színekben kaphatók, hanem a legutóbbi fejlesztéseknek köszönhetően AZENGAR® felülettel is.

A különleges gravírozott felületű AZENGAR® a legvilágosabb és a legmattabb felületű fémlemez, ami ma a piacon kapható. Az egyedi, strukturált, matt felület felfogja a napsugarakat és világos, intenzív színként tükrözi vissza.

Az AZENGAR® felületű Composite lemezek felhasználási módja megegyezik a VMZINC más felületű Composite lemezeinek beépítésével.
Bővebb információért forduljon a VM Building Solutions Hungary Kft. kollégáihoz!

VMZINC Composite lemezek AZENGAR® felülettel VMZINC Composite lemezek AZENGAR® felülettel

Az AZENGAR® felületről:
Az AZENGAR® a legvilágosabb és a legmattabb felületű fémfelület, ami ma a piacon kapható. A különleges matt felület felfogja a napsugarakat és világos, intenzív színként tükrözi vissza. Az eltérő gyártásból kikerülő AZENGAR® lemezek színe csekély mértékben eltérhet, ez a termék sajátosságának tudható be és nem befolyásolja a titáncink anyag tulajdonságait. A kivitelezési munkák előkészítésénél érdemes ezt a tényt szem előtt tartani az optimális esztétikai minőség érdekében.

Az AZENGAR® jól harmonizál más építőanyagokkal, tetőfedésre és homlokzatburkolásra is használható. A VMZINC termék kiválasztásakor igazodni kell a környezethez, és figyelembe kell venni annak esetleges korlátait a kiválasztott felülettel szemben. Bizonyos cinkfelületek esztétikailag változnak az idő múlásával, az AZENGAR® fokozatosan sötétedik.

Bővebb információt az AZENGAR® felületről itt talál. 

Termék
Cég
Székhely: H-2092 Budakeszi, Kagyló u. 4-6.
Postacím: H-2092 Budakeszi, Pf. 101.
Telefon: +36 23 452 452
E-mail:
Web: www.vmzinc.hu
Károlyi Zsuzsanna
műszaki tanácsadás +36 30 210 4103
Stefánovics Attila
értékesítési vezető +36 30 181 1524
   
A VM Building Solutions Hungary Kft. - régi nevén UMICORE BPH Kft. – a Fedrus International csoport 100%-os tulajdonú leányvállalata. A magyar piacon 1995 óta jelen levő cég a Franciaországban gyártott réz-titán ötvözetű horganytermékek magyarországi forgalmazásával foglalkozik. A cég tevékenysége az anyacég által gyártott termékek értékesítésén és marketingjén túlmenően kiterjed a lágy fémlemezfedésekkel és a bádogosmunkával kapcsolatos valamennyi területre: fémlemezfedések, homlokzatburkolatok, ereszcsatorna rendszerek, szerszámok, bádogosgépek, ornamentikák, szegélyek, vápák és egyedi termékek gyártása.
Márkanevek: VMZINC
További hírek a Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  VMZINC  Composite  AZENGAR®  felület  titáncink  homlokzatburkolat  homlokzatburkolás  tetőfedés  gravírozott