proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult az Uponor Épületgépészeti Kft. honlapja


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2009. szeptember 17.

Új 3 dimenziós Uponor világ

Új 3 dimenziós Uponor világ
Fedezze fel a megújult Uponor weboldalt és az új 3 dimenziós Uponor világot!
A virtuális város interaktívan mutatja be a korszerű épületgépészeti megoldások széles kínálatát, és alkalmazási területeit épülettípusokra bontva.
Ha az új weboldallal kapcsolatban további információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  új  honlap  3  dimenzió