proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult az Uponor Épületgépészeti Kft. honlapja


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2009. szeptember 17.

Új 3 dimenziós Uponor világ

Új 3 dimenziós Uponor világ
Fedezze fel a megújult Uponor weboldalt és az új 3 dimenziós Uponor világot!
A virtuális város interaktívan mutatja be a korszerű épületgépészeti megoldások széles kínálatát, és alkalmazási területeit épülettípusokra bontva.
Ha az új weboldallal kapcsolatban további információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  új  honlap  3  dimenzió