proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor BIM adatbázis tervezőknek és mérnököknek


2017. augusztus 07.

A BIM adatok pontos termék méreteket is tartalmaznak, 3D megjelenítés is lehetséges

Uponor BIM (Building Information Modeling) tervfájlok az online MagiCloud könyvtáron

Az Uponor széles körű BIM (Building Information Modeling) tervfájlokat kínál az online Magicloud könyvtáron keresztül. A folyamatosan fejlődő technológiával szeretnék biztosítani a megfelelő információt és hátteret az egyszerűbb együttműködésre és a projektek megfelelő koordinációjára.

Az, hogy könnyen megtalálja, összehasonlíthatja és beillesztheti az Uponor termékeket projektjébe, lehetőséget ad arra, hogy még pontosabb terveket hozzon létre, hibátlan szerelést biztosít és növeli az energiahatékonyságot, valamint a teljesítményt. Az építkezés tervezési fázisában kevesebb a hibalehetőség, a tulajdonosok részletes 3D nézetben tudják megtekinteti a kész épületet, és a tervezés költségei is csökkennek.

Uponor BIM (Building Information Modeling) tervfájlok az online Magicloud könyvtáron

Az Uponor katalógus többek között csövek, idomok, osztók és szelepek leírását tartalmazza, összesen több, mint kétezer BIM termék szerepel a MagiCloud felületen. A könyvtárban olyan termékek is megtalálhatók, mint a Quick & Easy kötésrendszer, Uni Pipe PLUS ötrétegű előszigetelt cső, és a Vario padlófűtési osztó-gyűjtő rendszer.

A BIM adatok pontos termék méreteket is tartalmaznak, 3D megjelenítés is lehetséges. Ennek köszönhetően a tervezési folyamat egyszerűbb és gyorsabb lesz. Az oldalon elérhető termékek adatai közvetlenül letölthetők az AutoCAD és a Revit szoftverekhez.

Uponor BIM (Building Information Modeling) tervfájlok az online Magicloud könyvtáron

Az Uponor BIM könyvtár segítségével már a kezdetektől pontos méretekkel dolgozhatnak a tervezők. Új programcsomagot azért hozták létre, hogy nagy épületek esetén is egyszerű legyen Uponor termékekkel dolgozni, és mindig a megfelelő szolgáltatást nyújtsák a megfelelő helyen és időben.

Regisztráljon az Uponor BIM könyvtár eléréséhez


Ha az Uponor BIM elemekkel kapcsolatban bővebb felvilágosítást, további információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  BIM  online  Magicloud  könyvtár  Quick  &  Easy  kötésrendszer  Uni  Pipe  PLUS  ötrétegű  előszigetelt  cső  Vario  padlófűtési  osztó-gyűjtő  rendszer  AutoCAD  Revit  3D