proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Uponor termékkatalógus


2018. október 01.

A Uponor Épületgépészeti Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n

Megújult az Uponor Épületgépészeti Kft. ProIDEA megjelenése, melynek köszönhetően a termékeknél már a legújabb termékkatalógus vonatkozó része érhető el. A 2018/2019-es katalógus az Uponor új előszerelt hőközpontokkal, Uponor szerszámokkal és elektromos padlófűtési megoldásokkal (Comfort-E) is kibővült.

Az új kiadvány az alábbi linkről, képről letölthető: Uponor termékkatalógus

Új Uponor termékkatalógus

Az Uponor termékek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  Uponor helyiségszabályozók

Az Uponor különböző igényekhez kínál helyiségszabályzókat, amelyek mindenféle épülettípushoz megfelelőek, akár új építésű, akár felújított. Az Uponor önálló helyiségszabályzói önálló helyiségek vagy nagyobb terek hőmérséklet-szabályzásának kényelmes és hatékony módját nyújtják.

A választékban vezeték nélküli és vezetékes szabályzók is találhatók. Az Auto Balance Technology (ABT) az Uponor egyedülálló, szabadalmaztatott technológiája, és a helyiségszabályzás legújabb innovációja a padlófűtés és -hűtés terén. Az Auto Balance Technology alkalmazásával nincs szükség a rendszer hidraulikus beszabályozására. Tökéletes kényelmet biztosít alacsonyabb energiafogyasztás mellett a külső körülményektől függetlenül.


Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  Épületgépészeti  Kft  előszerelt  hőközpont  elektromos  padlófűtés  Comfort-E