proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Lapp-fa Kft. termékeivel bővült a katalógus


2017. március 29.

Falap lemezek, valamint építő és belsőépítészeti alapanyagok forgalmazója

A Lapp-fa Kft. a belsőépítészeti alapanyagok piacán piacvezető szerepet tölt be. Az építő és belsőépítészeti alapanyagok, valamint a falap lemezek területén széles és kiváló minőségű termék palettával rendelkezik. A legnagyobb területet az Egger laminált bútorlapok, munkalapok, dekoritlemezek, natúr fa alapú lemezek teszik ki.

Termékkínálatukban megtalálható a fa alapú akusztikus burkolatok és álmennyezetek, kompaktlemezek, és tűzálló termékek. Tűzálló lapjaikkal igyekeznek megfelelni az egyre szigorúbb tűzvédelmi előírásoknak is.

Egger fa laptermékek

Decospan Quercus falburkolatok

Akustik+ akusztikus panelek

A Lapp-fa Kft. által forgalmazott termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Lapp-fa Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Telephely: 1044 Budapest, Ipari Park u. 5.
Telefon: +36 1 370 8452
E-mail:
Web: http://lapp-fa.hu/
Lehner Adrián
  +36 20 851 5050
   
   
A Lapp-fa Kft. a belsőépítészeti alapanyagok piacán piacvezető szerepet tölt be. Az építő és belsőépítészeti alapanyagok, valamint a falap lemezek területén széles és kiváló minőségű termék palettával rendelkeznek. A legnagyobb területet az Egger laminált bútorlapok, munkalapok, dekoritlemezek, natúr fa alapú lemezek teszik ki. Termékkínálatukban szintén megtalálható a fa alapú akusztikus burkolatok és álmennyezetek, kompaktlemezek, és tűzálló termékek. Tűzálló lapjaikkal igyekeznek megfelelni az egyre szigorúbb tűzvédelmi előírásoknak.
Márkanevek: Egger, Akustik+, Proofire, Gentas, AGT, Dekodur, Decospan, SKIN
Kulcsszavak:  Lapp-fa  Egger  bútorlap  Akustik+  burkolat  AGT  SKIN  Gentas  kompaktlemezek  Dekodur  dekorlemezek  Decospan  Querkus  Shinnoki  forgácslap  MDF