Új HAJDU kazán katalógus

Átfogó kiadvány a gázkazánokról, a hozzájuk tartozó égéstermék elvezetőkről és tartozékokról

Elkészült a HAJDU Zrt. "Kondenzációs kazánok és tartozékai" című katalógusa. A termékismertetőben a HAJDU HGK és HGK Smart típusú gázkazánokról, a hozzájuk tartozó égéstermék elvezetőkről, kazán tartozékokról tájékozódhatnak.
Megrendelés, vásárlás esetén megkönnyíti a folyamatot, hogy a leírásokon, megnevezéseken kívül azonosító cikkszámokat is tartalmaz a kiadvány.

A katalógus letölthető a képre kattintva.
A HAJDU kondenzációs kazánok letölthető termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a HAJDU Zrt. megújuló energia üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

HAJDU Zrt. kondenzációs gázkazánjai
 
HAJDU Zrt. kondenzációs gázkazánjai

A HAJDU kondenzációs gázkazánok komplex megoldást jelentenek fűtési és melegvíz-rendszerek kialakítására, valamint kiválóan alkalmasak napkollektoros rendszerbe illesztésre. A HAJDU HGK… típusjelű kondenzációs gázkazánok falra szerelhető kivitelben készülnek. A speciálisan kialakított hőcserélőnek köszönhetően a fűtés és melegvíz előállítás egymástól függetlenül is üzemelhet. Az alumínium-vörösréz hőcserélőnek köszönhetően hosszú élettartamúak. Az alkalmazott legmodernebb kondenzációs technikának köszönhetően, kategóriájában nem csak a legmagasabb hatásfokkal működnek, hanem egyben rendkívül környezetkímélők is. A kazán vezérlése lehetőővé teszi háromféle vízmelegítési funkció beállítását igény szerint (hagyományos, komfort, illetve ECO-öntanuló). A készülékben nincs sem váltószelep, sem lemezes hőcserélő, ezért nem kell karbantartani, cserélni meghibásodás esetén. A pontos modulációnak és a különleges hőcserélőnek köszönhetően, a mindenkori hőigényeknek megfelelően funkcionálnak, így minden üzemmódban magasabb a vízoldali hatásfok 100%-nál - 107-108% -, melyet a hagyományos gázkészülékekkel lehetetlen elérni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...