Új G-U SECURY többpontos ajtózár rendelési katalógus

Új G-U Secury többpontos ajtózár rendelési katalógus

Már elérhető a teljesen átdolgozott magyar nyelvű kiadvány

A legutóbbi magyar katalógus kiadása óta igen sok műszaki újdonság került bevezetésre a G-U ajtózárak területén.

A most megjelent, teljesen átdolgozott és új designnal rendelkező G-U SECURY többpontos ajtózár katalógus tartalmaz minden olyan információt, ami a gyártók, kereskedők vagy a magán felhasználók számára fontos lehet.

A G-U SECURY többpontos ajtózárakról

Ezek a zárak többszörös záródást garantálnak, toldható kivitelben akár 2996 mm szárnyfalc magasságig. A különféle dorn méreteknek és előlap kiviteleknek köszönhetően minden járatos alapanyagból készült ajtóhoz használhatóak.
A GU-SECURY Automatic önreteszelő ajtózár speciális zárócsapjai az ajtó becsukásakor automatikusan záródnak, így biztosítják a mindenkori legjobb lég-, hang-, és biztonsági záródást. Ezen kívül a GU-SECURY programban megtalálhatóak még a görgős (R4), csapos (MR) és kampós (SH) záródású, illetve a legújabb fejlesztésű DR Automatic kivitel is.

A hírben szereplő termékek

G-U SECURY többpontos ajtózárak
 
G-U SECURY többpontos ajtózárak

A G-U SECURY többpontos ajtózárak többszörös záródást garantálnak, toldható kivitelben akár 2996 mm szárnyfalc magasságig is. Különféle dorn mérettel és előlap kivitellel minden járatos alapanyagból készült ajtóhoz használhatóak. A GU-SECURY automatic önreteszelő ajtózár speciális zárócsapjai az ajtó becsukásakor automatikusan záródnak, így biztosítják a mindenkori legjobb lég-, hang-, és biztonsági záródást. Ezen zárak kiegészíthetőek A-Öffner nyitómotorral az automatikus nyitásért, csapdafelügyelettel a biztonságért, reteszelő kengyellel a biztonságos résnyitás érdekében, beépített beléptető-rendszerrel, ujjlenyomat leolvasóval vagy kódbillentyűzettel, illetve GU SECURE connect vezeték nélküli áram- és adatátviteli eszközzel a tok és szárny között. A GU-SECURY programban megtalálhatóak még a görgős (R4), csapos (MR) és kampós (SH) záródású kivitelek, illetve ezek kombinációja (DR).

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Zárak
Zárak
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...