Új fürdőszobai prospektus az ACO-tól

Frissítette a teljes aktuális fürdőszobai termékválasztékát tartalmazó katalógusát az ACO

Az ACO fürdőszobai termékcsoportjába a zuhanyfolyókákon és padlóösszefolyókon kívül a ShowerStep és ShowerFloor is beletartozik. A számos termék különböző műszaki kivitelben kapható, amelyekhez még hozzáadódik a rácsok és felsőrészek választéka. Így nem is olyan meglepő, hogy a teljes választékot tartalmazó katalógus 72 oldalas kiadvánnyá bővült. A katalógus hasznos segítséget nyújt a termék kiválasztása, de akár a betervezés során is, hiszen műszaki rajzok, méretek és cikkszámok is megtalálható benne. 

Ez az első alkalom, amikor ennyire széleskörű információhalmaz kerül a fürdőszobai katalógusunkba. Ezzel az volt a célunk, hogy egy olyan eszközt biztosítsunk partnereinknek, amelyben egy helyen mindent megtalálnak termékeinkről, így nem vesztegetik értékes munkaidejüket a kereséssel” – mondta el Kőhegyi Erika az ACO marketingese. 

A hírben szereplő termékek
ACO Comfort Nero zuhanyfolyóka ACO Comfort zuhanyfolyóka ACO Exclusive plusz zuhanyfolyóka ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka
 
ACO fürdőszobai vízelvezetők
7 termék

Az ACO rozsdamentes zuhanyfolyókák, padlóösszefolyók nem csak új építésű,hanem felújított fürdőszobákban is beépíthetőek. A különböző standard méretekből szinte minden esetben kiválasztható a szükséges elem. Alacsony födémszerkezet esetére alacsony beépítési magasságú terméket lehet alkalmazni.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...