proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Panasonic AQUAREA Designer szoftver


2016. október 24.

A program segít a megfelelő hőszivattyú kiválasztásában, valamint kiszámítja a más hőforrásokhoz képest elért megtakarításokat, és a CO2-kibocsátást is

Panasonic AQUAREA tervezői szoftver

Panasonic AQUAREA tervezői szoftver

A Panasonic olyan egyedi szoftvert dolgozott ki, amely lehetővé teszi a tervezők, épületgépész szakemberek és kereskedők számára, hogy rendkívül gyorsan tervezzenek és méretezzenek rendszereket, és egy gombnyomással készítsenek bekötési rajzokat és mennyiségi kiírásokat.
A Panasonic AQUAREA program megkönnyíti az épületgépészettel foglalkozó tervezők, szakemberek és kereskedők részére annak eldöntését, hogy egy adott helyzetben melyik a megfelelő hőszivattyú az AQUAREA termékcsaládból, valamint kiszámítja a más hőforrásokhoz képest elért megtakarításokat, valamint a CO2-kibocsátást is.

A Panasonic AQUAREA Designer segítségével a projektek egyszerűen és gyorsan befejezhetők, akár a Quick Design, akár az Expert Design opciót választja. A felhasználó mindkét opcióban könnyedén, lépésről lépésre építheti fel a projekt adatait és választhatja ki az elkészülő dokumentumokat (Quick vagy Large) HTML vagy nyomtatott formátumban. A szükséges riportok elkészítése érdekében az alábbi projektadatok megadására van szükség:
  • Fűtött terület
  • Fűtési követelmény
  • Fűtési előremenő és visszatérő hőmérséklet
  • Éghajlati adat (egy egyszerű legördülő menüből) beleértve a kültéri hőmérsékletet
  • Használati melegvíz tartály típusa, tárolási kapacitás és használati melegvíz kívánt hőmérséklete
Panasonic AQUAREA tervezői szoftver

Az AQUAREA Designer megtakarítást is biztosít

Az AQUAREA Designer kiszámítja a projekt energiaköltségét, melegvíz, fűtés és szivattyúzás szerint lebontva. Megmutatja a berendezések működési idejét, és kiszámítja a teljesítmény-együtthatót (COP). A tervező ezáltal össze tudja hasonlítani a Panasonic által nyújtott megoldás teljesítményét a hagyományos gáz-, olaj-, és fatüzelésű kazánok, a hagyományos elektromos fűtés és az elektromos hőtárolós kályhák teljesítményével. Az összehasonlítás az üzemeltetési költségeket, a kezdeti befektetés értékét, valamint a karbantartási költségeket is tartalmazza. Az összehasonlítás kiterjeszthető a CO2-kibocsátásra és a megtakarításokra is.

Panasonic AQUAREA tervezői szoftver letöltés
(Az AQUAREA Designer letöltéséhez be kell jelentkezni a www.panasonicproclub.com oldalon.)

A Panasonic AQUAREA hőszivattyúkat jobban megismerheti, ha a hír alatti képre vagy terméknévre kattint. Ha a Panasonic AQUAREA Designer szoftverről további információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Termékcsalád  Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -15°C értékre süllyed. A Panasonic új hőszivattyúit az alacsony energiafelhasználásra vonatkozó követelményeknek megfelelően tervezték, melyek kiemelkedő hatékonysága ellenére a működési költségek alacsonyak maradnak.
Az Aquarea rendszer melyet napelemekkel megtermelt árammal is megtáplálhatunk képes megtermelni a melegvizet a fűtési rendszer és a háztartás számára, bizonyos típusok ráköthetőek meglévő radiátoros rendszerekre is, de természetesen a legjobb megoldás a fűtési rendszer minden elemének, beleértve a fűtési hőleadóknak a cseréje, korszerűsítése.


Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
Hír
Panasonic AQUAREA T-CAP hőszivattyú
2017.02.05    
Panasonic AQUAREA High Performance split és monoblokk hőszivattyúk
2017.01.29    
Új AQUAREA levegő-víz hőszivattyú lakóingatlanokba és kereskedelmi épületekbe
2016.12.12    
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Panasonic  AQUAREA  Designer  szoftver  software  épületgépészet  hőszivattyú