Czinege tervezői program elektromos fűtésekhez

A program segítségével könnyebbé válik az anyagkiírás elkészítése

Ingyenes, megbízható, tervezői program elektromos fűtésekhez a Czinege és Fiai Kft-től. Használatával vége a prospektusokban történő keresgélésnek, hosszas kézi számításoknak, embernyúzó anyagkiírások készítésének. A megoldás egy program, ami Ön helyett számol és kiír mindent, ami az elektromos fűtésekkel kapcsolatos.

A munkák során sajnos többször találkoztunk hibás kiírással és az ebből eredő kivitelezési problémákkal. Ekkor merült fel a cég munkatársaiban, hogy létrehoznak egy hiánypótló információs weboldalt www.elektromosfutes.hu címen, ahol mindent megtalálható az elektromos fűtésekkel kapcsolatban. Erről az oldalról töltheti le a tervezőket segítő programot.

A program elsődleges célja, hogy a tervezők képesek legyenek a felmerülő - legfontosabb elektromos fűtéssel kapcsolatos - tervezési feladatokra azonnal reagálni, a program gombnyomásra adja ki a szükséges értékeket, bárki azonnal tudja használni. Második lépésben a tervezett értékekhez tartozó teljes anyaglistát is megkaphatják, ami egyszerű Excel táblázatként beilleszthető a legtöbb szokásos kiírásba. A tervezési segédlet az elektromos fűtési rendszerek gyártóinak szakértő tanácsadásával, tervező kollégák segítségével és saját 10 éves szakmai tapasztalatuk alapján készült.
Tervezői program elektromos fűtésekhez
Tervezői program elektromos fűtésekhez
Galéria
A program az alábbi tervezési feladatokhoz ad Önnek könnyen elérhető, megbízható megoldást:
  • külső területek, vápák, csatornák hó- és jégmentesítése
  • csövek fűtése
  • elektromos padlófűtés
  • hűtőházak altalajfűtése
  • ipari fűtések

A kalkuláción túl be kívánják mutatni a kiírásokban szereplő termékeket, így a honlapon található adatlapok, szöveges tervezési segédletek, fényképek, használati útmutatók is segítik egy-egy téma jobb megértését.

Ha bővebben meg kívánja ismerni a terméket, iratkozzon fel ingyenes tanulmánysorozatukra a következő oldalon: www.hopajzs.hu
Tervezői program elektromos fűtésekhez
Tervezői program elektromos fűtésekhez
Galéria

A hírben szereplő termékek

 
Fűtőkábelek
7 termék

Az elektromos felületfűtésben kiválóak az SJXFJ5 típusú fűtőkábelek, melyek alkalmazása ideális megoldás, garázslejárók, járdák, ereszcsatornák és mindenféle külső terület hó és jégmentesítésére, vízvezetékek fagymentesítésére, továbbá kerámia lapokkal burkolt fürdőszobába, közlekedőbe, konyhába és nappaliba komfortnövelő fűtésként is alkalmazható. A rövid felfűtési idő, a magas hatásfok és az alacsony energiafelhasználás teszi gazdaságossá a működését. A fűtőkábel működését szabályzó automatika vezérli. A fűtőkábelek robbanásveszélyes környezetben is használhatók, természetesen rendelkeznek VDE, CE és a magyar MEEI engedéllyel.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...