proidea.hu online termékinformációs katalógus

Czinege tervezői program elektromos fűtésekhez


2009. március 26.

A program segítségével könnyebbé válik az anyagkiírás elkészítése

Ingyenes, megbízható, tervezői program elektromos fűtésekhez a Czinege és Fiai Kft-től. Használatával vége a prospektusokban történő keresgélésnek, hosszas kézi számításoknak, embernyúzó anyagkiírások készítésének. A megoldás egy program, ami Ön helyett számol és kiír mindent, ami az elektromos fűtésekkel kapcsolatos.

A munkák során sajnos többször találkoztunk hibás kiírással és az ebből eredő kivitelezési problémákkal. Ekkor merült fel a cég munkatársaiban, hogy létrehoznak egy hiánypótló információs weboldalt www.elektromosfutes.hu címen, ahol mindent megtalálható az elektromos fűtésekkel kapcsolatban. Erről az oldalról töltheti le a tervezőket segítő programot.

A program elsődleges célja, hogy a tervezők képesek legyenek a felmerülő - legfontosabb elektromos fűtéssel kapcsolatos - tervezési feladatokra azonnal reagálni, a program gombnyomásra adja ki a szükséges értékeket, bárki azonnal tudja használni. Második lépésben a tervezett értékekhez tartozó teljes anyaglistát is megkaphatják, ami egyszerű Excel táblázatként beilleszthető a legtöbb szokásos kiírásba. A tervezési segédlet az elektromos fűtési rendszerek gyártóinak szakértő tanácsadásával, tervező kollégák segítségével és saját 10 éves szakmai tapasztalatuk alapján készült.
Tervezői program elektromos fűtésekhez
A program az alábbi tervezési feladatokhoz ad Önnek könnyen elérhető, megbízható megoldást:
  • külső területek, vápák, csatornák hó- és jégmentesítése
  • csövek fűtése
  • elektromos padlófűtés
  • hűtőházak altalajfűtése
  • ipari fűtések

A kalkuláción túl be kívánják mutatni a kiírásokban szereplő termékeket, így a honlapon található adatlapok, szöveges tervezési segédletek, fényképek, használati útmutatók is segítik egy-egy téma jobb megértését.

Ha bővebben meg kívánja ismerni a terméket, iratkozzon fel ingyenes tanulmánysorozatukra a következő oldalon: www.hopajzs.hu

Tervezői program elektromos fűtésekhez
Ha tervezői programmal kapcsolatban még több információt szeretne kérni az Czinege és Fiai Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-5100 Jászberény, Pesti u. 36.
Telefon: +36 57 500 194
Fax: +36 57 500 191
E-mail:
Web: www.elektromosfutes.hu
Web: www.thermoshield.hu
ifj. Czinege Károly
ügyvezető +36 30 938 9921
   
   
   
   
A céget 1997-ben családi vállalkozásként alapították. A Czinege és Fiai Kft. tevékenységi körébe jelenleg a Garnish, Etherma, Eltherm, Frico márkájú elektromos fűtések (csempefűtés, rámpafűtés, ereszcsatorna, csőkisérő, tükör , ipari és talaj fűtések), valamint a ThermoShield termokeramikus membránbevonat mellett forrasztásmentes gyorscsatlakozók, extrudált ABS és polisztirol lapok és ablakba szerelhető réssellőzők forgalmazása tartozik. A cég törekvése olyan kül- és belföldi szállítóktól vásárolni, amelyek mögött biztos anyagi, fejlesztési háttér és működő minőségirányítási rendszer áll.

Elektromos fűtésekkel foglalkozó honlapjaik: https://elektromosfutes-tervezoknek.hu/, http://infrasugarzo.com/, http://webshop.infrasugarzo.com/
ThermoShield termékcsaláddal foglalkozó honlapjaik: http://favedelem.com/, http://belterifestek.hu/, http://homlokzatifestek.hu/, http://penesz.hu/
Márkanevek:
- elektromos fűtések: Garnisch; Etherma; Eltherm, Demista
- bevonat: ThermoShield
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Czinege  Garnisch  Etherma  Eltherm  Demista  elektromos  padlófűtés  cső  fűtés  hűtőház  altalaj  ipari  vápa  csatorna  jégmentesítés  anyagkiírás  tervezői  program