Terrán tető kalkulátor

Az alkalmazással egyszerűen és gyorsan talál választ a tetőépítéssel és a felmerülő költségekkel kapcsolatban

A tetőépítés és tetőfelújítás egyaránt komoly megfontolást igénylő döntésnek minősül az építtetők körében. Alapos körültekintés és informálódás előzi meg a választást, jellemzően sokrétű és komplex folyamat, megannyi különböző apró-cseprő igénnyel, feltétellel és korláttal.
A tetőépítés jelentős anyagi vonzattal járó, egész családot érintő választás, amely egy olyan racionális döntéshozást igényel, amivel a későbbiekben mindennap találkozni fogunk. Gondoljunk csak bele, a vásárlást és az építtetést követően minden nap látni fogjuk döntésünk eredményét, azaz a háztetőnket és rajta a cserepeket. A cserepekből nem egy darabot vásárolunk, ezért fontos rendszerben gondolkodni. A tetőépítés speciális szaktudást igényel, ezért javasolt szakember segítségére hagyatkozni már a cserépválasztás során is.

Az előbb említett szempontok tárgyi és fizikális összetevőket vettek figyelembe a választásra vonatkozóan, de a cserépvásárlásról általában elmondható, hogy erős érzelmi tényezők is befolyásolják. Ehhez segítség a Terrán tető kalkulátor alkalmazás, amivel otthonról, kényelmesen, a családdal megvitatva tud tájékozódni a témában, hogy az Ön ízlésének legmegfelelőbb cserepet válassza. Az alkalmazás továbbá lehetővé teszi, hogy a Terrán magas színvonalú szolgáltatásait is igénybe vegye, attól függően, hol tart éppen a tetőépítés folyamatában.

Az alkalmazás a képre kattintva elérhető!
A Terrán tetőcserepek és tetőkiegészítő rendszerek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva találja meg. Amennyiben további információt szeretne kérni a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Terrán Danubia tetőcserép - tégla Terrán Zenit tetőcserép - Mars Terrán Coppo 2018 tetőcserép - Ódon Terrán Rundo tetőcserép - tégla
 
Terrán beton tetőcserepek
7 termék

A hazai tetőcseréppiacon a 100%-ban magyar tulajdonú Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. komplett tetőrendszert kínál. A ColorSystem és a Resistor felületkezelési eljárások összetettségben és minőségben különböznek egymástól, eltérő fokban garantálják a betoncserepek szín- és kopásállóságát.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Terrán ereszcsatorna rendszer Terrán tetőbiztonsági rendszerelemek MediFol alátéthéjazatok MediCOMFORT tető hőszigetelő rendszer
 
Terrán tetőkiegészítő rendszerek
4 termék

Egy generációkon átívelő és biztonságos tető kialakításához nem csak tetőcserépre van szükség, hanem minden olyan beton, fém és műanyag kiegészítő rendszerelemre, amely a tető teljes és szakszerű kialakítását eredményezi.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Napelemek
Napelemek
Napkollektorok
Napkollektorok
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...