proidea.hu online termékinformációs katalógus

A SZITA TRADING Kft. termékeivel bővült a katalógus


2015. június 22.

A TONALITY finomkerámia homlokzatburkolatok értékesítője a SZITA TRADING Kft.

A CREATON AG. német anyacég a 2015. évben átalakította a Tonality terméknév alatt forgalmazott finomkerámia homlokzatburkoló lapjainak és árnyékolástechnikai megoldásainak forgalmazását Európában, így a hazai piacon is. A szerkezeti átalakítás következtében a közép- és kelet-európai régióban a termékeket a jövőben közvetlenül a német CREATON AG.-tól tudják megvásárolni.
A szerkezeti változásokon túl a CREATON AG., a korábbi évek folyamatos fejlesztéseinek eredményeként, további új termékekkel bővítette termékpalettáját az idei évtől Magyarországon. A homlokzatburkoló termékek immár 9 elem-méretben, akár 2 méteres elemhosszal is rendelhetőek. A homlokzatburkoló lapok már 5 féle felületi megjelenéssel rendelhetőek, ezzel is biztosítva a tervezői szabadságot és játékot.
A TONALITY finomkerámia homlokzatburkolati rendszerek - a tűzvédelmi megfelelőségi vizsgálat alapján - megfeleltek a 45 perces elvárásnak, homlokzati tűzterjedési határértékük pedig Th > 0,75 h, így alkalmazásuknak magassági, illetve szintszámban megadott korlátja nincs.

A TONALITY finomkerámia termékkel kapcsolatban további információért kattintson az hír alatti termékképre, ha ajánlatot, tervezéshez szükséges bővebb anyagot, katalógust szeretne kérni a CREATON AG. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
TONALITY Natural Facades kerámia homlokzatburkolatok

A 2018. évben TONALITY Natural Facades névre változott a hazai piacon korábban Creaton TONALITY terméknéven ismert kiváló minőségű szerelt, átszellőztetett finomkerámia homlokzatburkoló és árnyékolástechnikai termékek neve. Természetesen a TONALITY GmbH. változatlanul tulajdonosa a CREATON AG. által megszerzett és a termékeire vonatkozó engedélyeknek (ÉME, NMÉ) műszaki vizsgálati jegyzőkönyveknek, dokumentációknak, így a termékek forgalmazásának folyamatossága is biztosított.

Az új TONALITY Natural Facades terméknéven is az Önök által már korábban megszokott „QUALITY MADE IN GERMANY” minőséget kínálunk a szerelt homlokzatburkolati és kerámia árnyékolástechnikai termékek piacán. A TONALITY kerámia homlokzatburkolatok formai kialakításuk miatt magas szilárdsággal rendelkeznek. A hagyományos kerámia termékek közül kiemelkedve, akár 600x2000 mm maximális elemméret is lehetséges. A magas hőmérsékleten történő gyártás eredményeként alacsony vízfelvevő képesség és nagyon finom felületi szerkezet jellemzi a burkoló lapokat. E két tulajdonság megakadályozza a felületi szennyeződések megjelenését, az „elmohásodást” és a termékek „elszennyeződését”, emiatt a termékek öntisztuló képessége kiemelkedő. A TONALITY finomkerámia homlokzatburkoló termékek a hagyományos kerámiákhoz képest akár 10 kg/m²-rel kisebb önsúllyal rendelkeznek. A termékek teljes élettartamáig tartó graffiti elleni védőréteggel készülnek, így a védelem későbbi megújítására nincs szükség. A TONALITY finomkerámia termékek kül- és beltéri dekoratív megoldásként egyaránt használhatóak. A TONALITY Natural Facades finomkerámia homlokzatburkolati rendszerek - a tűzvédelmi megfelelőségi vizsgálat alapján - megfeleltek a 45 perces elvárásnak, homlokzati tűzterjedési határértékük pedig Th > 0,75 h, így alkalmazásuknak magassági, illetve szintszámban megadott korlátja nincs.


Cég
Székhely: 1063 Budapest, Szív utca 33.
Mobil: +36 20 914 5701
E-mail:
Web: www.szitatrading.hu
Gérusz Tamás
mérnök, termékfelelős  
   
   
A vállalkozás tulajdonosai több mint húsz éves, multinacionális cégeknél megszerzett, építőipari és kereskedelmi tapasztalattal a hátuk mögött döntöttek az önálló képviselet megalapítása mellett. A cég működésének két fontos alapelve a kompromisszumoktól mentes, kiváló minőségű termékek forgalmazása, valamint a szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolati megoldások népszerűsítése.

Német cégek gyártói képviseleteként folyamatosan bővítette a minőségi termékpalettáját, így a 2018. évben már komplett rendszermegoldásokat (rendszer szintű garanciát) kínál a szerelt homlokzatburkolati piacon. A SZITA TRADING Kft. az építőanyag gyárak régiós képviseleteként komplett, átfogó segítséget nyújt a tervezésről a kivitelezésig, legyen szó a TONALITY (korábbi nevén Creaton TONALITY) finomkerámia homlokzatburkolatok és árnyékolástechnikai termékekről vagy a GIP VECO System univerzális rögzítő rendszermegoldásokról szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolatokhoz. A GIP VECO System minden szerelt homlokzatburkoló termékhez - legyen szó HPL lapokról, kerámia-, fémlemez vagy szálcement burkolatról - önálló rendszermegoldást kínál.

A 2015. évtől megszokott módon, a TONALITY GmbH. illetve a gyártói képviseletet ellátó SZITA TRADING Kft. munkatársai változatlan szakmai támogatást biztosítanak a Partnereiknek. Kereskedelmi cégként pedig biztosítja a Partnereinek a megfelelő műszaki megoldás kedvező áron történő beszerzését.
Márkanevek: TONALITY, Osmose, GIP VECO
További hírek a Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  EBM  Export  GmbH  Creaton  Tonality  finomkerámia  homlokzatburkolat  homlokzatburkoló  lapok