A SZITA TRADING Kft. termékeivel bővült a katalógus

A TONALITY finomkerámia homlokzatburkolatok értékesítője a SZITA TRADING Kft.

A CREATON AG. német anyacég a 2015. évben átalakította a Tonality terméknév alatt forgalmazott finomkerámia homlokzatburkoló lapjainak és árnyékolástechnikai megoldásainak forgalmazását Európában, így a hazai piacon is. A szerkezeti átalakítás következtében a közép- és kelet-európai régióban a termékeket a jövőben közvetlenül a német CREATON AG.-tól tudják megvásárolni.
Galéria
A szerkezeti változásokon túl a CREATON AG., a korábbi évek folyamatos fejlesztéseinek eredményeként, további új termékekkel bővítette termékpalettáját az idei évtől Magyarországon. A homlokzatburkoló termékek immár 9 elem-méretben, akár 2 méteres elemhosszal is rendelhetőek. A homlokzatburkoló lapok már 5 féle felületi megjelenéssel rendelhetőek, ezzel is biztosítva a tervezői szabadságot és játékot.
A TONALITY finomkerámia homlokzatburkolati rendszerek - a tűzvédelmi megfelelőségi vizsgálat alapján - megfeleltek a 45 perces elvárásnak, homlokzati tűzterjedési határértékük pedig Th > 0,75 h, így alkalmazásuknak magassági, illetve szintszámban megadott korlátja nincs.

A TONALITY finomkerámia termékkel kapcsolatban további információért kattintson az hír alatti termékképre, ha ajánlatot, tervezéshez szükséges bővebb anyagot, katalógust szeretne kérni a CREATON AG. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
TONALITY Natural Facades kerámia homlokzatburkolatok

A 2018. évben TONALITY Natural Facades névre változott a hazai piacon korábban Creaton TONALITY terméknéven ismert kiváló minőségű szerelt, átszellőztetett finomkerámia homlokzatburkoló és árnyékolástechnikai termékek neve. Természetesen a TONALITY GmbH. változatlanul tulajdonosa a CREATON AG. által megszerzett és a termékeire vonatkozó engedélyeknek (ÉME, NMÉ) műszaki vizsgálati jegyzőkönyveknek, dokumentációknak, így a termékek forgalmazásának folyamatossága is biztosított.

Az új TONALITY Natural Facades terméknéven is az Önök által már korábban megszokott „QUALITY MADE IN GERMANY” minőséget kínálunk a szerelt homlokzatburkolati és kerámia árnyékolástechnikai termékek piacán. A TONALITY kerámia homlokzatburkolatok formai kialakításuk miatt magas szilárdsággal rendelkeznek. A hagyományos kerámia termékek közül kiemelkedve, akár 600x2000 mm maximális elemméret is lehetséges. A magas hőmérsékleten történő gyártás eredményeként alacsony vízfelvevő képesség és nagyon finom felületi szerkezet jellemzi a burkoló lapokat. E két tulajdonság megakadályozza a felületi szennyeződések megjelenését, az „elmohásodást” és a termékek „elszennyeződését”, emiatt a termékek öntisztuló képessége kiemelkedő. A TONALITY finomkerámia homlokzatburkoló termékek a hagyományos kerámiákhoz képest akár 10 kg/m²-rel kisebb önsúllyal rendelkeznek. A termékek teljes élettartamáig tartó graffiti elleni védőréteggel készülnek, így a védelem későbbi megújítására nincs szükség. A TONALITY finomkerámia termékek kül- és beltéri dekoratív megoldásként egyaránt használhatóak. A TONALITY Natural Facades finomkerámia homlokzatburkolati rendszerek - a tűzvédelmi megfelelőségi vizsgálat alapján - megfeleltek a 45 perces elvárásnak, homlokzati tűzterjedési határértékük pedig Th > 0,75 h, így alkalmazásuknak magassági, illetve szintszámban megadott korlátja nincs.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...