proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Sikalastic-580 prospektus és termékbemutató videó


2019. június 20.

A Sikalastic-580 alkalmas teljes tetőfelületek felújításra vagy kisebb tetőfelületek javítására

A Sikalastic-580 egy új vizes bázisú, UV-álló, nagyteljesítményű, folyékony állapotban feldolgozható és CET technológián alapuló kenhető tetőszigetelés. Az egyedülálló formula lehetővé teszi, hogy a termék kikössön és esőálló legyen már a feldolgozás után 3 órával*, valamint ellenálló akár -20 °C-os hideggel szemben is.
A Sika CET technológiája (Co-Elastic Technology) egy módosított akril alapú rendszer, mely egyesíti magában a poliuretán diszperziók nagy teljesítményét az akril alapú rendszerek már jól ismert tulajdonságaival. Ez a technológia a hagyományos akril rendszerekkel szemben jelentősen javítja a mechanikai tulajdonságokat, így növeli a tartósságot.

* 20 °C alapfelület és 50 %-os relatív páratartalom esetén

Az új kiadványt megtekintheti a Sikalastic-580 tetőszigetelés termékoldalán, vagy az alábbi képre kattintva.

Sikalastic-580 új kiadvány
Akár tetőfelújításról van szó, akár kisebb javítás a feladat, keresse a Sikalastic-580 tetőszigetelést a Sika kereskedő partnereinél: https://hun.sika.com/hu/system/locators/locators-bullseye.html

 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.
Telefon: +36 1 371 2020
Fax: +36 1 371 2022
E-mail:
Web: http://hun.sika.com/
Boros Mihály
Építőmérnök - műszaki marketing vezető +36 30 692 9309
   
   
   
A Sika cég Magyarországon 1993 előtt információs és szervízirodaként működött, azt követően Korlátolt Felelősségű Társaságként. 1997 decemberéig a Sika Plastiment GmbH (Ausztria) leányvállalata, 1998. január 1-jétől a Sika AG tagjaként közvetlenül svájci leányvállalat. Széles termékskálájában megtalálhatók az adalékszerek, készhabarcsok, betonjavító anyagok, padlórendszerek, hídszigetelési rendszerek, korrózió elleni védőbevonatok, fugaszalagok, tetőszigetelési rendszerek, ipari ragasztó- és tömítőanyagok. A Sika különböző országokban működő vállalatai és leányvállalatai rendelkeznek az ISO 9001, illetve ISO 14001 szabványok szerinti minősítéssel.
Márkanevek: Sika, Schönox, Sikalastic, Sikagard, FastFix, SikaCeram
További hírek a Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Sika  Sikalastic-580  tetőszigetelő  bevonat  vízszigetelés  vízszigetelő  tetőszigetelés  Sikalastic  vízszigetelés