proidea.hu online termékinformációs katalógus

PERI DUO Planner zsalutervezési applikáció


2019. június 24.

A zsaluzási megoldások gyorsan, bonyolult szoftver igénybevétele nélkül megtervezhetők

A DUO egy könnyű és alacsony zajszintű univerzális zsaluzat sikeres terméke. Különböző egyéb kiegészítők mellett már egy javítócsomag is rendelkezésre áll, amellyel a zsaluhéjon lévő kisebb károsodások gyorsan és olcsón javíthatók. Az innovatív tervezési applikáció, a DUO Planner teszi teljessé a PERI által kifejlesztett általános koncepciót.

A 2016-os baumán történt hivatalos bevezetése óta a kompozitszálas műanyag DUO rendszerzsaluzat világszerte számos felhasználót győzött meg, és új piacokat, valamint célcsoportokat is nyitott. Intuitív kezelése és a szinte semmilyen szerszámot nem igénylő DUO a feltörekvő piacokon való használatra lett kifejlesztve. Ezen kívül a könnyű rendszer különösen alkalmas kisméretű, egyszerű geometriájú és különleges igények nélküli betonfelületű szerkezetek, mint például alaptestek, támfalak zsaluzására. Így például a kertészeti és tájépítészeti szektor felhasználói is befektethetnek e zsaluzatrendszerbe.

2016 óta számos új elem került bevezetésre annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a különböző vevői igényeknek, beleértve a DOMINO és LIWA zsalurendszerek csuklós sarkainak csatlakoztatására szolgáló adaptereket. A 2019-es bauma alkalmával a PERI több további fejlesztést mutatott be - számos kiegészítő alkatrészen kívül a figyelem középpontjában egy javítócsomag és egy új tervezési applikáció áll.

Innovatív tervezés - egy applikáció és rugalmas fejlesztési megközelítés révén

Az univerzális zsaluzás alapelve az egyszerű és gyors alkalmazás. Abban, hogy ezt a megfelelő tervezőszoftverekre is alkalmazni kell, a PERI fejlesztési csapata gyorsan egyetértett. A PERI a közeljövőben "QuickSolve" néven különböző tervezési eszközöket vezet be a piacra. Ez magában foglalja a "DUO Planner" webalapú tervezési eszközt is. Ez jelenleg lehetővé teszi a felhasználók számára a DUO univerzális zsaluzattal az egyszerű alaprajzok tervezését, ütemezését és bezsaluzását. Az applikáció folyamatos fejlesztésen megy át, így a jövőben további funkciók is rendelkezésre állnak majd. Az eszköz elérése nagyon egyszerű: az egyetlen követelmény az internetkapcsolat és az egyszeri regisztráció. Külön telepítés nem szükséges.

Első lépésként a felhasználó létrehoz egy új projektet a kívánt falmagassággal és falvastagsággal. Ezután meg kell adni a zsaluzandó alaprajz méreteit és a betonozási ütemeket. Ezek alapján az applikáció automatikusan összeállítja a megfelelő zsaluzási megoldást. A könnyen olvasható tervek és anyaglisták ezután PDF-formátumban kinyomtathatók, vagy e-mailben elküldhetők. A PERI a felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan fejleszti ezt a tervezési eszközt. A visszajelzések az applikáció segítségével közvetlenül a fejlesztő csapathoz kerülnek.

Ha szeretné kipróbálni az applikációt, kattintson a képre!

PERI DUO Planner zsalutervezési applikáció

A DUO Planner segítségével a zsaluzási megoldások gyorsan, bonyolult szoftver igénybevétele nélkül megtervezhetők. Valamennyi felhasználó direkt visszajelzést adhat a PERI-nek az applikáció használatáról, ezáltal az folyamatosan fejleszthető. (Grafika: PERI GmbH)

 

Termék
Cég
Székhely: H-1181 Budapest, Zádor u. 9.
Telefon: +36 1 296 0960
Fax: +36 1 296 0950
E-mail:
Web: www.peri.hu
Szücs Ildikó
marketing koordinátor +36 30 407 9131, +36 1 296 0931
   
   
   
A Peri Kft. 1990 óta tevékenykedik Magyarországon, a német PERI GmbH leányvállalataként. A zsaluzatok és rendszerberendezések széles köre minden igény esetén a legoptimálisabb megoldást nyújtja, legyen szó fatartókról, keretes- és falzsaluzatokról, pillérzsaluzatokról, födémzsaluzatokról, kúszóállványokról, munkaállványokról, önkúszó zsaluzatokról, teherhordó állványokról, födémtámaszokról, faltámaszokról, zsaluhéjakról, egyoldali falzsaluzáshoz szükséges támbakokról vagy átkötési rendszerekről.
Hír
Új PERI DUO javítószett
2019.06.24    
További hírek a Falzsaluzatok termékkategóriában
További hírek a Zsaluk, állványok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  PERI  DUO  Planner  zsalutervezés  applikáció  univerzális  zsaluzat  zsaluzás  QuickSolve