proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult az Austrotherm honlapja


2011. február 18.

Egyszerűbb menü, kiemelkedik a termékek és az alkalmazások köre

8 év nagy idő az internet világában. Nyolc év elteltével egy mégoly jól használható honlapot is, mint az Austrotherm honlapja, frissíteni kell. A frissítés során viszont nem csak a design változott: a menü egyszerűsödött, és kiemelkedik a termékek és az alkalmazások köre, az a két terület, amit a látogatók a statisztikák szerint a leginkább keresnek. A Termékek pont nemcsak a három különböző polisztirolhab anyagfajta (EPS, XPS, FPS) műszaki jellemzőit tartalmazza, hanem az egyes termékre vonatkozó prospektusokat is. Az alkalmazás menüpont bemutatja, hogy az épület mely szerkezetén milyen hőszigetelő anyagokat lehet alkalmazni, és melyek a javasolt hőszigetelési vastagságok. A tervezők munkáját szerkezetfajtánként 4-5 csomópont is segíti.

A főoldalon található aktuális rovatban két rövid animációs film tekinthető meg a Padlap és a GRAFIT® Reflex alkalmazásáról. Ezeket a filmeket már sok ezren tekintették meg eddig is. Ugyancsak a főmenübe került az információ rovat, ahol a szabályozásokról lehet részletesen olvasni, illetve ide kerültek a népszerű Austrotherm Akadémia előadásai is. A letöltések menüpontba a termékismertetőktől kezdve az AUSTROTimes-on keresztül a Winwatt épületfizikai programig sok minden megtalálható, amire egy tervezőnek, építkezőnek szüksége lehet. A hírek rovat ugyan kisebb felületet kapott, mint korábban, de az érdeklődők feliratkozhatnak a hírlevélre, és így rendszeresen hozzáférhetnek a hőszigetelő anyagok és technológiákkal kapcsolatos friss híreket.

Az internetes kapcsolat 24 órás lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy kérdésére választ találjon. Gyakran eredményesebb viszont a személyes kapcsolatfelvétel, ezért a cég munkatársainak, különösen a területi képviselőknek az elérhetősége minden oldalon megjelenik, így a speciális kérdésekre is gyorsan meg lehet kapni a választ.

Austrotherm Kft.
 

Cég
Székhely: H-9028 Győr, Fehérvári u. 75.
Telefon: +36 96 515 114
Fax: +36 96 515 120
E-mail:
Web: www.austrotherm.hu
Kruchina Sándor
vezető szaktanácsadó +36 30 226 2993
   
   
   
Az Austrotherm Kft.-t a Győr megyei Állami Építőipari Vállalat és az osztrák Dämmstoffe Nowotny alapította 1990-ben, expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok gyártására. Győrben, a házgyár területén kezdődött meg a termelés 1991. márciusában. A folyamatos gyártmányfejlesztés és az évről évre bővülő forgalom 2001-ben lehetségessé tette a második, gyöngyösi gyár beindítását is.
Márkanevek: Austrotherm EPS, Austrotherm XPS, Expert, Expert Fix, Expert Drén, Expert geodrén, Grafit
További hírek a Polisztirol szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Austrotherm  szigetelés  polisztirol  extrudált  expandált  formahabosított  továbbfeldolgozott  padlap  hőszigetelés  epert  drén  geodrén  oázis  zenit  grafit  eps  xps