Megújult az Austrotherm honlapja

Egyszerűbb menü, kiemelkedik a termékek és az alkalmazások köre

8 év nagy idő az internet világában. Nyolc év elteltével egy mégoly jól használható honlapot is, mint az Austrotherm honlapja, frissíteni kell. A frissítés során viszont nem csak a design változott: a menü egyszerűsödött, és kiemelkedik a termékek és az alkalmazások köre, az a két terület, amit a látogatók a statisztikák szerint a leginkább keresnek. A Termékek pont nemcsak a három különböző polisztirolhab anyagfajta (EPS, XPS, FPS) műszaki jellemzőit tartalmazza, hanem az egyes termékre vonatkozó prospektusokat is. Az alkalmazás menüpont bemutatja, hogy az épület mely szerkezetén milyen hőszigetelő anyagokat lehet alkalmazni, és melyek a javasolt hőszigetelési vastagságok. A tervezők munkáját szerkezetfajtánként 4-5 csomópont is segíti.

A főoldalon található aktuális rovatban két rövid animációs film tekinthető meg a Padlap és a GRAFIT® Reflex alkalmazásáról. Ezeket a filmeket már sok ezren tekintették meg eddig is. Ugyancsak a főmenübe került az információ rovat, ahol a szabályozásokról lehet részletesen olvasni, illetve ide kerültek a népszerű Austrotherm Akadémia előadásai is. A letöltések menüpontba a termékismertetőktől kezdve az AUSTROTimes-on keresztül a Winwatt épületfizikai programig sok minden megtalálható, amire egy tervezőnek, építkezőnek szüksége lehet. A hírek rovat ugyan kisebb felületet kapott, mint korábban, de az érdeklődők feliratkozhatnak a hírlevélre, és így rendszeresen hozzáférhetnek a hőszigetelő anyagok és technológiákkal kapcsolatos friss híreket.

Az internetes kapcsolat 24 órás lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy kérdésére választ találjon. Gyakran eredményesebb viszont a személyes kapcsolatfelvétel, ezért a cég munkatársainak, különösen a területi képviselőknek az elérhetősége minden oldalon megjelenik, így a speciális kérdésekre is gyorsan meg lehet kapni a választ.

Austrotherm Kft.
Austrotherm Kft.
Galéria

Kapcsolódó hírek

Pollack EXPO 2011 – kiállítás és konferencia
Pécs, Expo Center, 2011. február 24-25.
Pollack EXPO 2011 – kiállítás és konferencia

Kategóriák

Polisztirol szigetelések
Polisztirol szigetelések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...