proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a Schiedel Kft. honlapja


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2013. november 18.

Új design és áttekinthetőbb felépítés

Örömmel tájékoztatják kedves vásárlóikat és partnereiket, hogy a Schiedel honlap immáron megújult formában érhető el. Az átalakulás nem merült ki az új design-ban: a letisztult áttekinthetőbb felépítéssel az volt a céljuk, hogy a kéménykiválasztással, kéménytervezéssel és építéssel kapcsolatos információkat minden célcsoport könnyen megtalálja. A tartalom folyamatosan bővül, és örömmel veszik a látogatók visszajelzéseit, észrevételeit. Következő fejlesztésük egy átláthatóbb, a laikus számára is könnyen megérthető kéménykiválasztást segítő aloldal lesz.

Bíznak benne, hogy felfrissült honlapjuk a házépítők és a szakemberek bizalmát és tájékoztatását is egyaránt eredményesen szolgálja majd.

 

Cég
Postacím: H-8200 Veszprém, Kistó u. 12.
Telefon: +36 88 576 700
Fax: +36 88 576 704
E-mail:
Web: www.schiedel.hu
Győrfi Miklós
műszaki szaktanácsadó +36 30 956 0863
Vámosi Zita
marketing munkatárs +36 30 956 0865
   
A Schiedel Kéménygyár Kft. termékei CE minősítéssel, a cég ISO9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyarországi képviseletet a veszprémi székhelyű Schiedel Kéménygyár Kft. látja el. A gazdasági társaság 1992.02.28-án alakult, fő tevékenysége a samott béléscsöves, szigetelt kéményrendszerek gyártása és értékesítése.
További hírek a Kémények termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  scheidel  weboldal  kémény  kéménytervezés