Megújult a ROCKWOOL Hungary Kft. weboldala

Az új menürendszer alkalmazásával bármely tartalom egy-két kattintással elérhető

A ROCKWOOL Hungary Kft. építészek, tervezők, kivitelezők, tűzvédelmi szakértők és építkezők figyelmébe ajánlja megújult weboldalát, mely változatlanul a www.rockwool.hu címen érhető el!

A ROCKWOOL vállalatcsoport több, mint 70 éve gyárt hőszigetelő kőzetgyapot termékeket. A ROCKWOOL hőszigetelő-anyagok egyben kiváló hangszigetelők is. Mivel olvadáspontjuk 1000 °C feletti, továbbá hő hatására füstöt nem fejlesztenek, így tűzvédelmi célokra is használhatók. A ROCKWOOL kőzetgyapot termékek alkalmasak homlokzatok, födémek, válaszfalak, magas- és lapostetők, valamint csővezetékek, kazánok hő- és hangszigetelésére. A ROCKWOOL termékek alkalmazásával pénz és energia takarítható meg, ezzel is hozzájárulva a CO2 kibocsátás globális csökkentéséhez és a fenntartható fejlődés eszméjéhez.

A weboldal megújítása során elsődleges szempont volt a könnyen befogadható képi megjelenítés, valamint a navigáció egyszerűsítése: egy új menürendszer alkalmazásával bármely tartalom egy-két kattintással elérhetővé vált. A szintén a nyitóoldalon megtalálható termékkereső segítségével nemcsak a termék neve, hanem felhasználási területek szerint is lehet keresni. Ez különösen hasznos funkció, hiszen a tapasztalatok szerint az építkezők számára első lépésben hasznosabb információ, hogy milyen termék kerüljön pl. a homlokzatra, mintsem, hogy a szóban forgó terméknek mi is a neve. A kezdőlapon váltakozó információs felület pedig lehetőséget nyújt arra, hogy párhuzamosan több üzenettel is megismertethessék a weboldalra látogatókat.
A termékek bemutatásán túl természetesen a hőszigetelésről, a kőzetgyapot előnyös tulajdonságainak bemutatásáról, tűzvédelmi kérdésekről, valamint a fenntartható fejlődésről is részletes információt nyújtanak.
Az új weboldal áttekintését követően a látogatók választ kapnak arra a kérdésre is: miért a ROCKWOOL-t válasszák, ha szigetelésről van szó!
Galéria

Kategóriák

Épületgépészeti szigetelések
Épületgépészeti szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...