proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a ROCKWOOL Hungary Kft. weboldala


2013. február 06.

Az új menürendszer alkalmazásával bármely tartalom egy-két kattintással elérhető

A ROCKWOOL Hungary Kft. építészek, tervezők, kivitelezők, tűzvédelmi szakértők és építkezők figyelmébe ajánlja megújult weboldalát, mely változatlanul a www.rockwool.hu címen érhető el!

A ROCKWOOL vállalatcsoport több, mint 70 éve gyárt hőszigetelő kőzetgyapot termékeket. A ROCKWOOL hőszigetelő-anyagok egyben kiváló hangszigetelők is. Mivel olvadáspontjuk 1000 °C feletti, továbbá hő hatására füstöt nem fejlesztenek, így tűzvédelmi célokra is használhatók. A ROCKWOOL kőzetgyapot termékek alkalmasak homlokzatok, födémek, válaszfalak, magas- és lapostetők, valamint csővezetékek, kazánok hő- és hangszigetelésére. A ROCKWOOL termékek alkalmazásával pénz és energia takarítható meg, ezzel is hozzájárulva a CO2 kibocsátás globális csökkentéséhez és a fenntartható fejlődés eszméjéhez.

A weboldal megújítása során elsődleges szempont volt a könnyen befogadható képi megjelenítés, valamint a navigáció egyszerűsítése: egy új menürendszer alkalmazásával bármely tartalom egy-két kattintással elérhetővé vált. A szintén a nyitóoldalon megtalálható termékkereső segítségével nemcsak a termék neve, hanem felhasználási területek szerint is lehet keresni. Ez különösen hasznos funkció, hiszen a tapasztalatok szerint az építkezők számára első lépésben hasznosabb információ, hogy milyen termék kerüljön pl. a homlokzatra, mintsem, hogy a szóban forgó terméknek mi is a neve. A kezdőlapon váltakozó információs felület pedig lehetőséget nyújt arra, hogy párhuzamosan több üzenettel is megismertethessék a weboldalra látogatókat.
A termékek bemutatásán túl természetesen a hőszigetelésről, a kőzetgyapot előnyös tulajdonságainak bemutatásáról, tűzvédelmi kérdésekről, valamint a fenntartható fejlődésről is részletes információt nyújtanak.
Az új weboldal áttekintését követően a látogatók választ kapnak arra a kérdésre is: miért a ROCKWOOL-t válasszák, ha szigetelésről van szó!
 

Cég
Székhely: H-8300 Tapolca, Keszthelyi út 53.
Telefon: +36 1 225 2405
Fax: +36 1 225 2401
E-mail:
Web: www.rockwool.hu
Somlósi Károly
marketing vezető  
   
   
   
A ROCKWOOL vállalatcsoport a világ vezető szállítója a kőzetgyapot termékek terén. Küldetésük, hogy vevőik számára preferált szállítókká váljanak versenyképes márkatermékeikkel, beleértve a szaktanácsadást is, és eközben hozzááruljanak az energiahatékonyság, a tűzbiztonság, a jobb akusztika és a beltéri klíma megvalósulásához.
Kulcsszavak:  Rockwool  Hungary  weboldal  szigetelés  kőzetgyapot