proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a RAVAK weboldala


2012. szeptember 07.

Új design, bővebb tartalom, logikus struktúra

Akik gyakran látogatják a RAVAK weboldalt, azoknak talán figyelmeztetés nélkül is egyértelműen látszik, másokkal viszont örömmel tudatják, hogy a honlap megújult. Az új design kialakításával együtt a tartalom is kicsit megújult, kibővült, illetve logikusabbá vált a weboldal struktúrája. Sok új videó, műszaki rajz, 3D fájl, fotó, cikk került fel az oldalra.
Jelentős strukturális változás, hogy a szakmai partnereknek javasolják közvetlenül a "Partnerek részére" szekció megnyitását, ahol gyorsan és áttekinthetően elérhetők a termékinformációk és a marketing anyagok.
Az új weboldallal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat szívesen fogadják.

Az alábbi képre kattintva megtekintheti a RAVAK új weboldalát:
 

Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Telefon: +36 1 223 1316
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Kulcsszavak:  RAVAK  weboldal