proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a MOFÉM 2013-as katalógusa


2013. április 18.

Konyhai és fürdőszobai csaptelep újdonságok

Megjelent az új MOFÉM katalógus, mely számos újdonságot mutat be a MOFÉM palettáján.
Így például az új szuper energiatakarékos Trend2 csaptelep családot, a Multi-box süllyesztett rendszert, az M-Tronic elektronikus csaptelep családot és további újdonságokat.
A MOFÉM termékekkel kapcsolatban kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben a termékről árajánlatot, vagy egyéb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
   
   
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
Kulcsszavak:  MOFÉM  fűtés  szelep  radiátor  termosztát  csaptelep  víz  gáz  szerelvény  zuhany  mosdó  kádtöltő  zuhanyrendszer  mosogató