Megjelent a HAJDU legújabb termékkatalógusa

Megjelent a HAJDU legújabb termékkatalógusa
A megújult katalógusban helyet kaptak az új SMILEY és SMART forróvíztárolók, a HPT hőszivattyús forróvíztárolók és az IND/IDE…F ErP indirekt tárolók is.

A HAJDU tradicionális magyar gyártóként biztosítja az energiahatékony, megújuló energiát felhasználni képes, innovatív fűtési- és melegvíz ellátási termékeket a felhasználók számára. A vállalat a termékei fejlesztése, és azok előállítása során is figyel a környezetünk megóvására.

Az elmúlt 9 év során 6700 tonna CO2 kibocsátás csökkenést ért el, ami megegyezik a saját dolgozói létszámának a másfél éves ökológiai lábnyomával. Ez elsősorban a minden energianemre kiterjedő, önerőből megvalósított energiamegtakarítási programjának köszönhető.

A HAJDU Zrt.-nek mintegy 300 saját gyártású terméke van, évente több mint 220.000 készüléket állít elő. Magyarországon a legtöbb termékcsoport esetében piacvezető. A márka külföldön is igen népszerű, mintegy 30 országba exportálják termékeiket. Oroszországban az indirekt tárolók körében piacvezető pozíciót tudhat magáénak.

A társaság saját kutatás-fejlesztéssel rendelkezik, így számos újítással, innovatív termékkel tud jelen lenni a piacon, saját fejlesztésű termékei több rangos díjat nyertek el. Aktuális termékei megtalálhatóak - elektromos forróvíztárolók, hőszivattyús forróvíztárolók, vízmelegítők, kondenzációs gázkazánok, szolárrendszerek - a most megjelent legújabb HAJDU termékkatalógusban.

A teljes kiadvány a hírhez csatolva, fejezetenkénti bontásban pedig a hír alatti termékképekre kattintva tölthető le.

A hírben szereplő termékek

Aquastic indirekt fűtésű forróvíztárolók HAJDU kazánról és/vagy napkollektorról fűthető forróvíztárolók HAJDU kazánról fűthető, nagy teljesítményű forróvíztárolók HAJDU multienergiás (szolár) fűtésű forróvíztárolók
 
HAJDU Zrt. közvetett fűtésű forróvíztárolói
10 termék

Kazánról vagy napkollektorról vagy mindkettőről együttesen fűthető forróvíztárolók akár elektromos pótfűtéssel, vagy annak elhelyezési lehetőségével.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HAJDU elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítők Aquastic elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítők
 
HAJDU Zrt. elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítői
2 termék

Kisebb vízigények (konyhai mosogatók, kézmosók) kielégítésére szolgálnak. 5 és 10 illetve 5 literes űrtartalommal, csak egy vízvételi hely ellátására alkalmasak, és csak a gyártó által tartozékként hozzáadott csapteleppel működnek megbízhatóan (zuhanyzós, mosogató-kefefejjel ellátott csaptelep alkalmazása tilos). A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HAJDU Zrt. napkollektorai
 
HAJDU Zrt. napkollektorai

Az M4-200 síkkollektorok 8 db 8 mm átmérőjű vörösréz abszorber csövet és szelektív bevonatú, egy darabból álló (monolit) abszorber lemezt tartalmaznak. Az abszorber lemez 0,5 mm vastag alumínium lemez, amely ultrahang hegesztéssel van rögzítve a csövekhez, ezáltal biztosítva a jó hőátvitelt. A kollektorok szigetelése 40 mm vastag, 50 kg/m³ sűrűségű kőzetgyapotból készül, amely nemcsak hátul, hanem oldalt is biztosítja a hőszigetelést. A kollektor fedése 3,2 mm vastag alacsony vastartalmú edzett szolár üveg. Az üveg tömítése háromszoros: EPDM tömítés, szilikon gél és rugalmas rögzítő/leszorító lemez. A kollektor oldalfala, amely a teherhordó szerkezet is egyben kétrétegű eloxált alumínium. A vákuumcsöves kollektorok 1,5 m hosszú, 47 mm átmérőjű vákuumcsövekből állnak. A csövek két koncentrikus üvegcsövet tartalmaznak. A két cső között lévő vákuum biztosítja a rendkívül jó szigetelést. A belső cső tartalmazza a napsugárzást elnyelő szelektív bevonatot, réz abszorber lemezt és U alakú rézcsövet, amelyben közvetlenül a fagyálló-víz keverék kering. A kollektorok 12 és 16 csöves kivitelben rendelhetők. A kollektorok hatásfokát fokozza a csövek mögött elhelyezett alumínium parabolikus fényvisszaverő lemez, amely a csövekre koncentrálja a napsugárzást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HAJDU elektromos forróvíztárolók Aquastic elektromos forróvíztárolók HAJDU GB... kéményes gáztüzelésű forróvíztárolók
 
HAJDU Zrt. közvetlen fűtésű forróvíztárolói
3 termék

A HAJDU Zrt. forróvíztárolói háztartási, kommunális, ipari használati melegvíz-igény kielégítésére szolgálnak. Az igen széles választéknak köszönhetően szinte minden igényhez választható optimálisan megfelelő készülék.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HAJDU Zrt. napenergia hasznosító rendszerei
 
HAJDU Zrt. napenergia hasznosító rendszerei

A napkollektor a napsugárzást elnyeli, hővé alakítja, a hőt pedig átadja a benne áramló fagyálló folyadéknak. A kollektorok abszorber felülete különleges szelektív bevonattal rendelkezik, ami magas hatásfokot, jó hőállóságot és hosszú élettartamot eredményez; valamint nem tartalmaz feketekrómot, ami erősen környezetszennyező. A kollektorban lévő folyadék a szivattyú segítségével jut el a forróvíztárolóba, és a hőcserélőn keresztül adja át a nap energiáját. A rendszer működését a szolár szabályozó folyamatosan felügyeli, és az érzékelőkkel mért hőmérsékletek függvényében indítja, illetve állítja le a szivattyút. A HAJDU által forgalomba hozott szolár rendszerek kiegészíthetőek a tárolóba beépíthető villamos pótfűtéssel vagy központi fűtés rásegítéssel. A HAJDU - a napkollektorokon kívül - biztosítja a rendszer működtetéséhez szükséges többi elemet is (tároló, szolárszabályozó, tágulási tartály, stb.). A napenergiával biztosítható részesedés ezekkel a készülékekkel - vízmelegítés esetén - éves szinten 70–80%.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HAJDU Zrt. kondenzációs gázkazánjai
 
HAJDU Zrt. kondenzációs gázkazánjai

A HAJDU kondenzációs gázkazánok komplex megoldást jelentenek fűtési és melegvíz-rendszerek kialakítására, valamint kiválóan alkalmasak napkollektoros rendszerbe illesztésre. A HAJDU HGK… típusjelű kondenzációs gázkazánok falra szerelhető kivitelben készülnek. A speciálisan kialakított hőcserélőnek köszönhetően a fűtés és melegvíz előállítás egymástól függetlenül is üzemelhet. Az alumínium-vörösréz hőcserélőnek köszönhetően hosszú élettartamúak. Az alkalmazott legmodernebb kondenzációs technikának köszönhetően, kategóriájában nem csak a legmagasabb hatásfokkal működnek, hanem egyben rendkívül környezetkímélők is. A kazán vezérlése lehetőővé teszi háromféle vízmelegítési funkció beállítását igény szerint (hagyományos, komfort, illetve ECO-öntanuló). A készülékben nincs sem váltószelep, sem lemezes hőcserélő, ezért nem kell karbantartani, cserélni meghibásodás esetén. A pontos modulációnak és a különleges hőcserélőnek köszönhetően, a mindenkori hőigényeknek megfelelően funkcionálnak, így minden üzemmódban magasabb a vízoldali hatásfok 100%-nál - 107-108% -, melyet a hagyományos gázkészülékekkel lehetetlen elérni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Elektromos melegvíztárolók
Elektromos melegvíztárolók
Napkollektorok
Napkollektorok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Gázüzemű melegvíztárolók
Gázüzemű melegvíztárolók
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...