proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Márka-Mix Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n


2017. augusztus 07.

A termékkínálatban oszlopzsaluzatok, hidegburkolat-ragasztó, vízszigetelő anyagok, fal- és padlóburkolatok, hideg- és melegburkolati profilok, vinil burkolatok, bambusz parketták szerepelnek


A Márka-Mix Kft nagykereskedelmi tevékenysége 2004. évtől jelentősen bővült, olyan innovatív gyártók termékeivel, akik kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a termékek minősége mellett a gyors és precíz szállítási rendszerre.
Cégük is kiemelt figyelmet fordít a forgalmazott termékek minőségére, így megrendelőik már hosszú évek óta tudják, hogy az általuk hazánkban képviselt gyártók termékei megfelelnek a piac mindenkori elvárásának.
Cégük mottója: „ A minőség a részletekben rejlik”
Import nagykereskedelmi termékkínálatukban megtalálható a Sonotube oszlopzsaluzati rendszer, Salag profil rendszer és burkolási segédanyagok hideg és melegburkolatokhoz, magas minőségű rozsdamentes hideg és melegburkolati profilok projekt munkálatokhoz, Secco polimer alapú kenhető vízszigetelési rendszer, Exclusive üvegből és kőből készült mozaik burkolatok, Kiváló minőségű Portobello gress hidegburkolatok, LVT VINIL vízálló melegburkolati rendszer, Exclusive bambusz parketták.

Büszkék rá, hogy vállalkozásuk 1990-től folyamatosan fejlődik, és az innovatív gyártóiknak köszönhetően mindig megújuló, fejlődő termékkörrel tölthetik be a forgalmazott termékek magyarországi importőri képviseletét.
A rugalmas szállítási rendszerüknek, valamint nagy raktárkészletüknek köszönhetően, partnereik megrendeléseit rövid szállítási határidővel teljesítik.
A Márka-Mix Kft. által forgalmazott termékek letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Márka-Mix Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  Salag burkolati profilok

A Salag cég széles minta- és színválasztékban gyárt befejező munkálatokhoz használatos PVC, alumínium és réz alapanyagból készült profilokat. A legyártott termékeket kifejezetten hideg- és melegburkolatokhoz, és további építőiparon belüli befejező munkálatokhoz ajánlják. A Salag cég tervezési részlege a termékfejlesztéskor mindig figyelmemmel kíséri a mai trendeket és divatirányzatokat. Azok az építtetők, akik lakásukat korszerűen és stílusosan szeretnék berendezni, biztosan a Salag profilokat válasszák a befejező munkálatok korrekt és pontos lezárására. A Salag cég legfőbb alapelve az innováció. A világ számos országában jelen van szabadalmaztatott termékeivel. A cég nagy gondot fordít a minőségre, valamint a termelés teljes ellenőrzésére.

Formosa Exclusive bambusz parketták

Az Exclusive fonott bambusz parkettákat a gazdag színvilágnak és kimagasló minőségnek köszönhetően különleges megjelenés jellemzi. A fonott típusú parketták gyártásakor a bambuszszálakat beáztatják és nagy nyomáson préselik egymáshoz. A mai kor elvárásainak megfelelő Uni Click illesztési rendszerrel látják el. Elhelyezésük történhet ragasztással vagy az Uni Click rendszernek köszönhetően úsztatott rétegként is. Ragasztással történő elhelyezés esetén csiszolással és lakkozással felújíthatók. Az anyag keménységének és a 7 réteg UV lakknak köszönhetően kiválóan helytállnak a nagyobb igénybevételnek is. Ajánlják nagy forgalmú üzletek, éttermek, tánctermek, irodák, családi házak, lakások aljzatának burkolására. A termékek melegvizes padlófűtés esetén is elhelyezhetők.

Formosa Exclusive Step Fashion LVT vinil burkolatok

A Step Fashion LVT vinil burkolatokat kifejezetten ajánlják olyan munkálatoknál, ahol igényként merül fel a nagy teherbírású, vízálló melegburkolati igény a megrendelők részéről. A Step Fashion LVT vinil burkolatok speciális Super Click rendszerrel vannak ellátva, melynek köszönhetően a rendszer lehetővé teszi a gyors és egyszerű elhelyezést, illetve a többféle lerakási módot, pl.: egysoros, halszálka, négyzet stb. A vinil burkolatot úsztatott rétegként kell elhelyezni, amennyiben a felület úgy igényli, akkor ragasztással is elhelyezhető. A Step Fashion vinil burkolatok anyagának köszönhetően kiválóan helytállnak a nagyobb igénybevételnek is. A termékcsalád egyes színválasztéka kétféle kopásállósággal bír: a Home kollekció AC4, míg a Commercial kollekció AC5 kopásállósággal rendelhető.

Cég
Székhely: H-1201 Budapest, Helsinki u. 76.
Telefon: +36 1 284 4522
Fax: +36 1 283 1603
E-mail:
Web: www.markamix.hu
Kővári György
ügyvezető igazgató +36 1 284 4522
   
   
   
A Márka Mix Kft. 1990-ben alakult, egyszemélyes tulajdonban lévő magyar érdekeltségű családi vállalkozásként. 2000-ig nyílászárók gyártásával, kis- és nagykereskedelmével foglalkoztak. 2000-től a termékkör nagymértékben bővült. A 2004-ig megszerzett kereskedői tapasztalatukat hasznosítva választékuk, valamint nagykereskedelmi tevékenységük bővítése céljából megkezdték a Sonoco Alcore konszern Sonotube oszlopzsaluzatainak nagykereskedelmi forgalmazását. 2008-ban tovább bővítették a nagykereskedelmi termékeik körét a jó hírnevű, innovatív Salag profilgyártó cég termékkínálatával. 2012-ben a piac és partnereik igényének felmérését követően szerződést kötöttek a Midas céggel, így bővítették termékkínálatukat exkluzív megjelenésű üveg-, kő-, bambuszmozaik termékekkel, bambusz burkolatokkal, exclusive profilokkal. 2014-től kínálatukat szélesítették a nagy múltú CB Spolka Akcyjna gyár kiváló minőségű Secco polimer kenhető vízszigetelési rendszerével.
Márkanevek: Sonotube, Salag, Secco, Formosa, Alpol, Ideatek
Kulcsszavak:  Márka-Mix  Sonotube  oszlopzsaluzatok  hidegburkolat-ragasztók  Secco  kenhető  vízszigetelési  rendszer  vízszigetelő  anyagok  vízszigetelés  Formos  üvegmozaikok  kőmozaikok  bambusz  mozaikok  bambusz  parketta  padlóburkolat  falburkolat  Salag  burkolati  profilok