A Márka-Mix Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n

A termékkínálatban oszlopzsaluzatok, hidegburkolat-ragasztó, vízszigetelő anyagok, fal- és padlóburkolatok, hideg- és melegburkolati profilok, vinil burkolatok, bambusz parketták szerepelnek


A Márka-Mix Kft nagykereskedelmi tevékenysége 2004. évtől jelentősen bővült, olyan innovatív gyártók termékeivel, akik kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a termékek minősége mellett a gyors és precíz szállítási rendszerre.
Cégük is kiemelt figyelmet fordít a forgalmazott termékek minőségére, így megrendelőik már hosszú évek óta tudják, hogy az általuk hazánkban képviselt gyártók termékei megfelelnek a piac mindenkori elvárásának.
Cégük mottója: „ A minőség a részletekben rejlik”
Import nagykereskedelmi termékkínálatukban megtalálható a Sonotube oszlopzsaluzati rendszer, Salag profil rendszer és burkolási segédanyagok hideg és melegburkolatokhoz, magas minőségű rozsdamentes hideg és melegburkolati profilok projekt munkálatokhoz, Secco polimer alapú kenhető vízszigetelési rendszer, Exclusive üvegből és kőből készült mozaik burkolatok, Kiváló minőségű Portobello gress hidegburkolatok, LVT VINIL vízálló melegburkolati rendszer, Exclusive bambusz parketták.

Büszkék rá, hogy vállalkozásuk 1990-től folyamatosan fejlődik, és az innovatív gyártóiknak köszönhetően mindig megújuló, fejlődő termékkörrel tölthetik be a forgalmazott termékek magyarországi importőri képviseletét.
A rugalmas szállítási rendszerüknek, valamint nagy raktárkészletüknek köszönhetően, partnereik megrendeléseit rövid szállítási határidővel teljesítik.
A Márka-Mix Kft. által forgalmazott termékek letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Márka-Mix Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
Salag Bergdeck WPC teraszburkolatok

A Salag gyártja a kiváló minőségű Bergdeck névre hallgató fa-műanyag kompozit keverékű (WPC), időjárásálló, külső teraszburkolatokat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Sonotube oszlopzsaluzatok

A Sonoco Alcore cég újrahasznosított alapanyagból gyártja zsalucsöveit, amelyek felhasználás után újrahasznosíthatóak. A cég az általa kidolgozott új technológiának köszönhetően (új osztályú karton és szintetikus ragasztó) a levegő magas páratartalmának ellenálló terméket állított elő, ami megkönnyíti a közvetlenül az építési területen történő alkalmazását. A teljesen új alapanyag alkalmazásával az eddigi zsaluzatok falvastagságát is nagymértékben lecsökkentették, figyelembe véve a betontól ránehezedő nyomást. Ez előnyösen befolyásolta az oszlopzsaluzatok súlyát, ami jelenleg 40%-kal könnyebb, mint a régi technológiával gyártott zsaluzatok.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Secco vízszigetelő rendszer
8 termék

A Secco polimer alapú vízszigetelő rendszer biztos megoldást kínál a talajvíz és csapadékvíz ellen, felhasználása egyszerű, gyors és végleges eredményt nyújt.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Formosa Exclusive bambusz parketták

Az Exclusive fonott bambusz parkettákat a gazdag színvilágnak és kimagasló minőségnek köszönhetően különleges megjelenés jellemzi. A fonott típusú parketták gyártásakor a bambuszszálakat beáztatják és nagy nyomáson préselik egymáshoz. A mai kor elvárásainak megfelelő Uni Click illesztési rendszerrel látják el. Elhelyezésük történhet ragasztással vagy az Uni Click rendszernek köszönhetően úsztatott rétegként is. Ragasztással történő elhelyezés esetén csiszolással és lakkozással felújíthatók. Az anyag keménységének és a 7 réteg UV lakknak köszönhetően kiválóan helytállnak a nagyobb igénybevételnek is. Ajánlják nagy forgalmú üzletek, éttermek, tánctermek, irodák, családi házak, lakások aljzatának burkolására. A termékek melegvizes padlófűtés esetén is elhelyezhetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Formosa Exclusive Step Fashion LVT vinil burkolatok

A Step Fashion LVT vinil burkolatokat kifejezetten ajánlják olyan munkálatoknál, ahol igényként merül fel a nagy teherbírású, vízálló melegburkolati igény a megrendelők részéről. A Step Fashion LVT vinil burkolatok speciális Super Click rendszerrel vannak ellátva, melynek köszönhetően a rendszer lehetővé teszi a gyors és egyszerű elhelyezést, illetve a többféle lerakási módot, pl.: egysoros, halszálka, négyzet stb. A vinil burkolatot úsztatott rétegként kell elhelyezni, amennyiben a felület úgy igényli, akkor ragasztással is elhelyezhető. A Step Fashion vinil burkolatok anyagának köszönhetően kiválóan helytállnak a nagyobb igénybevételnek is. A termékcsalád egyes színválasztéka kétféle kopásállósággal bír: a Home kollekció AC4, míg a Commercial kollekció AC5 kopásállósággal rendelhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Alpol AK 519 flexibilis üveg- és kőmozaik ragasztó

Bármilyen típusú üveg- és kerámiamozaik (laminált, fémbevonatos, porcelán, polírozott, mázas és máz nélküli), kőmozaik, üvegcsempe, különféle porcelán, mázas, terrakotta, kő (márvány is), vitrifikált, klinker és egyéb, alacsony vízfelvételű csempék ragasztása. Ajánlott standard (nem deformálódó), vízszintes és függőleges felületekre, valamint kritikus (deformálódó és fűtött) alapokhoz is. Használható akár időnként nedvességnek kitett részeken is. Ha a ragasztót laminált, fémbevonatos vagy kőmozaik csempék ragasztására használja, előzetes elszíneződési vizsgálatot kell végezni. Bel- és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Formosa Exclusive üvegburkolatok
3 termék

Díszítse burkolatait és burkolandó felületeit az egyedi megjelenésű, különleges színhatású és méretű, kimagasló minőségű Exclusive Design üvegburkolatokkal.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Formosa Exclusive kőmozaikok

A különleges, de természetes hatás eléréshez ajánlják az Exclusive Design kőmozaik burkolatokat. A kőmozaik termékek impregnált sav- és lúgálló üvegszövet hordozó rétegre kerülnek felhordásra. Ajánlják, fürdőszobákba, konyhákba, nappaliba, irodákba oldalfal és aljzat burkolataként.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Salag burkolati profilok
7 termék

A Salag cég széles minta- és színválasztékban gyárt befejező munkálatokhoz használatos PVC, alumínium és réz alapanyagból készült profilokat. A legyártott termékeket kifejezetten hideg- és melegburkolatokhoz, és további építőiparon belüli befejező munkálatokhoz ajánlják. A Salag cég tervezési részlege a termékfejlesztéskor mindig figyelmemmel kíséri a mai trendeket és divatirányzatokat. Azok az építtetők, akik lakásukat korszerűen és stílusosan szeretnék berendezni, biztosan a Salag profilokat válasszák a befejező munkálatok korrekt és pontos lezárására. A Salag cég legfőbb alapelve az innováció. A világ számos országában jelen van szabadalmaztatott termékeivel. A cég nagy gondot fordít a minőségre, valamint a termelés teljes ellenőrzésére.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Formosa Exclusive gres burkolatok

Az Exclusive Design termékek részét képezik a kiváló minőségű és a mai trendeknek megfelelő színvilágú, I. osztályú retifikált (méretpontos), PEI 4 és PEI 5 kimagasló kopásállóságú burkolatai. A Portobello burkolat családot ajánlják projekt munkálatokhoz, de kisebb családi házak burkolatainak kialakítására is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Vezetékcsatornák
Vezetékcsatornák
Pillérzsaluzatok, oszlopzsaluzatok
Pillérzsaluzatok, oszlopzsaluzatok
Alapozók, kötőhidak
Alapozók, kötőhidak
Ragasztók hőszigetelésekhez
Ragasztók hőszigetelésekhez
Hidegburkolat-ragasztók
Hidegburkolat-ragasztók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...